search
Harrison Ford laat een compleet andere kant van zichzelf zien op de set van zijn serie 'Shrinking'
Series / Nieuws

Harrison Ford laat een compleet andere kant van zichzelf zien op de set van zijn serie 'Shrinking'

Het is goed om te zien dat alles op de set niet altijd heel serieus wordt genomen.

Acteur Harrison Ford is inmiddels niet meer weg te denken uit het canon van Hollywood. Momenteel is hij bezig met het opnemen van het tweede seizoen Shrinking en zorgt op de set voor de nodige humor.

Het is alweer een tijdje geleden dat de dramatische komedieserie van Apple TV+ werd verlengd voor een tweede seizoen, na uitstekende waarderingen van critici en publiek voor de serie van maker Bill Lawrence.

Snel naar de zon toe


In een post op social media is een opmerkelijk moment gedeeld waarin Ford's personage Dr. Paul Rhoades wat Hawaiiaanse vrolijkheid in zijn kantoor brengt. Ford besloot een Hawaiiaanse rok aan te trekken en zijn collega's te verrassen.

Na het aantrekken van zijn kostuum haast Ford zich naar het bureau van zijn personage terwijl de productiecrew hem toejuicht. Ford maakt een sarcastische opmerking voordat de opname vermoedelijk begint en de clip eindigt.

Lichtzinnige of diepgaande therapie


Het eerste seizoen van Shrinking introduceerde Jimmy Laird, gespeeld door Jason Segel, een therapeut die na de dood van zijn vrouw een onconventionele benadering kiest om zijn patiënten te helpen. Naast Segel en Ford zijn er rollen voor Christa Miller, Michael Urie en Lukita Maxwell.



Kijk alle afleveringen van Shrinking op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Shrinking al gezien op Apple TV+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen