search
Netflix komt deze week terug met het spannende 'Dexter' en 6 andere gave series
Series / Nieuws

Netflix komt deze week terug met het spannende 'Dexter' en 6 andere gave series

De terugkeer van een klassieker en een hoop religieuze content zie je deze week op Netflix.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Testament: The Story of Moses


Verschijnt op: Woensdag 27 maart | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

Deze inspirerende docudramaserie gaat over het bijzondere leven van Mozes als prins, profeet en meer. Met toelichting van theologen en historici.
Ronja Rövardotter


Verschijnt op: Donderdag 28 maart | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-7 | Genre: Avontuur / Drama / Familie | Kijk op: Netflix

De lieve, trouwe en onbevreesde dochter van een gezochte roverhoofdman maakt een geheime vriend in het magische en gevaarlijke bos van haar vader.
Dexter


Verschijnt op: Zondag 31 maart | Release: Seizoen 1-8 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie

Hij is slim, hij is beminnelijk. Hij is Dexter Morgan, Amerika's lievelings-seriemoordenaar die zijn dagen verslijt met het oplossen van misdaden, en de nachten verslijt met het plegen ervan.
Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

27 maart: The Believers (seizoen 1) - Misdaad / Drama / Thriller - Drie jonge ondernemers stuiten op een zakelijk buitenkansje om de schulden van hun mislukte start-up terug te betalen: misbruik maken van de geloofsovertuigingen van mensen.

28 maart: Delicious in Dungeon (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Avontuur / Komedie - Kerkers, draken ... en heerlijke monsterstoofpot? Avonturiers begeven zich in een vervloekt, bedolven koninkrijk om hun kameraad te redden en koken onderweg bergen voedsel.

29 maart: Is It Cake? (seizoen 3) - Spelprogramma / Reality-TV - Briljante taartkunstenaars creëren verrukkelijke replica's van handtassen, naaimachines en meer in een verbluffende bakwedstrijd, geïnspireerd op een populaire meme.

30 & 31 maart: Queen of Tears (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Drama / Familie / Romantiek - De koningin van de warenhuizen en de prins van de supermarkten doorstaan een huwelijkscrisis, waarna de liefde weer op wonderbaarlijke wijze begint op te bloeien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je Ronja Rövardotter of Testament: The Story of Moses?

 • Ronja Rövardotter

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Testament: The Story of Moses

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen