search
'Shôgun' is een dikke hit: Op welke dag zet Disney+ de volgende aflevering online?
Series / Nieuws

'Shôgun' is een dikke hit: Op welke dag zet Disney+ de volgende aflevering online?

Op Disney+ is de serie Shôgun een schot in de roos: maar op welke dag verschijnt aflevering zes?

Ben jij na alle positieve reacties als gestart met de serie Shôgun op Disney+? Op de streamingdienst staan ondertussen vijf afleveringen en de zesde is uiteraard aanstaande. Maar op welke dag verschijnt deze eigenlijk?

In totaal bestaat Shôgun uit tien afleveringen en dat betekent dat we pas net op de helft van de boekverfilming zitten. De serie is namelijk gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1975 van schrijver James Clavell.

Volgende aflevering?


De zesde aflevering van Shôgun verschijnt morgen al. Disney+ zet namelijk iedere dinsdag een nieuwe aflevering online. Aflevering zes heet Ladies of the Willow World en is geregisseerd door Hiromi Kamata.

Na deze aflevering volgen er nog vier en daarvoor zijn de titels al bekend. Dit zijn A Stick of Time, The Abyss of Life, Crimson Sky en A Dream of a Dream. De laatste wordt op 23 april online gezet.

Miniserie


De kans is vrij klein dat je een tweede seizoen ziet van Shôgun. Disney+ kondigde serie aan als een miniserie. Overigens verscheen in 1980 al een vijfdelige miniserie over het bronmateriaal.Shôgun vind je op Disney+ en speelt zich af in Japan in het jaar 1600, aan het begin van een eeuwenlange burgeroorlog. Yoshii Toranaga (Hiroyuki Sanada) vecht voor zijn leven, totdat een Europees schip strandt nabij een vissersdorpje, met daarop John Blackthorne, gespeeld door Cosmo Jarvis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk je gelijk de nieuwe aflevering van Shogun? Of wacht je tot je de tien afleveringen in een keer kunt bingewatchen?

 • Ik kijk de afleveringen per keer

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ik wacht tot 23 april en bingewatch dan de complete serie

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen