search
Woensdag nieuw op Netflix: wat voor een serie is 'The Believers'?
Series / Specials

Woensdag nieuw op Netflix: wat voor een serie is 'The Believers'?

Op woensdag 27 maart debuteert de Netflix-thrillerserie The Believers met het eerste seizoen.

Op Netflix verschijnt iedere week wel een aantal nieuwe series of seizoenen van lopende series. Vanaf woensdag kun je kijken naar de Netflix Original The Believers. Wat voor een serie is het?

The Believers is een nieuwe Netflix Original uit Thailand en wordt door Netflix omschreven als een drama-/misdaad-/thrillerserie. De keywords die de streamingdienst meegeeft zijn provocerend en spannend.

The Believers


De serie, ook bekend onder de originele titel Sathu, wordt als volgt door Netflix omschreven: Drie jonge ondernemers stuiten op een zakelijk buitenkansje om de schulden van hun mislukte start-up terug te betalen: misbruik maken van de geloofsovertuigingen van mensen.

Als je niet bekend bent met Thaise series of films, dan zegt de cast je waarschijnlijik weinig. Hoofdrollen zijn er namelijk voor onder andere Teeradon Supapunpinyo, Pachara Chirathivat en Achiraya Nitibhon.

Woensdag te zien


Ben je geïnteresseerd in de serie? Vanaf aankomende woensdag is The Believers dus op Netflix te zien met een nog onbekend aantal afleveringen.Details over de ontvangst zijn er helaas nog niet, maar waarschijnlijk zien we snel een cijfer op de IMDb en wie weet zelfs enkele recensies op Rotten Tomatoes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij nu nieuwsgierig naar The Believers en geef je de serie een kans?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen