search
Nieuwste 'Star Wars'-serie nu op Disney+: Op welke dag verschijnt de volgende aflevering?
Series / Specials

Nieuwste 'Star Wars'-serie nu op Disney+: Op welke dag verschijnt de volgende aflevering?

Een nieuwe aflevering van 'Star Wars: The Bad Batch' is iedere week te zien op Disney+.

Het Star Wars-universum is weer uitgebreid met een nieuw seizoen van The Bad Batch op Disney+. Van het derde seizoen komt iedere week een nieuwe aflevering online.

Star Wars: The Bad Batch is een animatieserie, gemaakt door Dave Filoni. Het is een spin-off van het laatste seizoen van The Clone Wars. Seizoen 1 kwam uit in 2021 en een tweede seizoen verscheen in 2023.

Uitdagende missies


De serie gaat over Clone Force 99, ook wel The Bad Batch genoemd. Deze groep bestaat uit elite clones met genetische mutaties, die geïntroduceerd werden in The Clone Wars. In de nasleep van de Clone Wars neemt de groep uitdagende missies aan.

De groep baant zich een weg door het nieuwe Empire om uit te vinden waarom alle clone groepen, behalve zij, zich tegen hun Jedi generaal hebben gekeerd. Lukt het hen om aan Emperor Palpatine te ontsnappen?

Wanneer nieuwe afleveringen?


Ongeveer een maand geleden verscheen alweer de eerste aflevering van het derde seizoen. Hierin zien we hoe The Bad Batch probeert om zich te herenigen met Omega, terwijl ze zichzelf met hun nieuwe kennis proberen te bevrijden van The Empire.



Iedere woensdag komt er een nieuwe aflevering van The Bad Batch online op Disney+. De eerste verscheen op 21 februari, de laatste van het seizoen zal op woensdag 1 mei te zien zijn.

Seizoen 4?


Voor fans van de serie is er helaas teleurstellend nieuws, want seizoen 3 betekent ook meteen het einde van de serie. Hoewel het seizoen goed beoordeeld wordt, is het verhaal na dit nieuwste seizoen afgerond.

Bekijk Star Wars: The Bad Batch iedere woensdag op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De Star Wars-franchise bestaat uit vele vormen: volg jij echt alles op Disney+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen