search
Nieuwe 'Harry Potter'-serie geeft belangrijke rol aan Yolanthe Cabau
Series / Nieuws

Nieuwe 'Harry Potter'-serie geeft belangrijke rol aan Yolanthe Cabau

Heeft de Nederlandse actrice dan zoveel indruk gemaakt met haar recente Engelstalige films?

Update: Overduidelijk een 1 april grap! We wensen Yolanthe uiteraard een succescolle carrière toe!

Opvallend nieuws uit Hollywood. Vandaag wordt namelijk bekend dat onze eigen Yolanthe Cabau een hoofdrol krijgt in de nieuwe Harry Potter-serie van HBO Max. Cabau zou indruk hebben gemaakt in haar vorig jaar verschenen Noord-Amerikaanse films.

Even geleden werd duidelijk dat de Harry Potter-rebootserie met een compleet nieuwe cast in 2026 op de streamingdienst HBO Max moet verschijnen. Het is dus niet vreemd dat we nu castingnieuws krijgen.

Yolanthe in Harry Potter


Het nieuws komt via The Hollywood Porter. "We zijn zeer verheugd om de Nederlandse actrice Yolanthe Cabau als eerste acteur voor de veelbelovende Harry Potter-serie te onthullen aan de wereld," aldus Amy April van HBO Max.

"Yolanthe zagen we vorig jaar in kleinere films als Deadly DILF en Secrets of a Celebrity Nanny en daarin heeft ze ons helemaal overtuigd," vervolgt de pief. "Na haar succes in Nederland ligt Hollywood binnenkort aan haar voeten."

De tante van Harry?


THR wist ook te melden dat Yolanthe de rol van Petunia Dursley, de akelige tante van Harry, of misschien Minerva McGonagall speelt. Voor de laatste rol lijkt Yolanthe echter net te jong, al weten we nog niet wat de insteek van de serie wordt.

De opnames moeten ergens dit jaar van start gaan en de kans is groot dat komende tijd meer namen worden onthuld voor de Harry Potter-reboot. Fans van Yolanthe zullen wel blij zijn met dit grote nieuws.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Gun jij Yolanthe Cabau de rol in de nieuwe Harry Potter-serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen