search
Dit zijn de 3 grootste series die dit jaar nog op Netflix verschijnen
Series / Specials

Dit zijn de 3 grootste series die dit jaar nog op Netflix verschijnen

Netflix komt in 2024 nog met een aantal mooie en bekende series.

Dit jaar gingen er al series als Avatar: The Last Airbender, 3 Body Problem en The Gentlemen in première op Netflix. Drie gloednieuwe series die het naar verluidt erg goed doen op de streamingsdienst.

Later dit jaar verschijnen er nog een aantal nieuwe series op Netflix. De drie grootste nieuwe series vind je hieronder.

Ripley (miniserie)Je kent het titelpersonage Tom Ripley mogelijk al uit de film The Talented Mr. Ripley met onder andere Matt Damon en Gwyneth Paltrow. In deze miniserie van Netflix speelt Andrew Scott het personage Tom Ripley, bekend uit de misdaadroman van Patricia Highsmith. Scott ken je uit Spectre (2015) en All of Us Strangers (2023).

De miniserie Ripley verschijnt al snel en wel op 4 april, met acht afleveringen.Dead Boy DetectivesDeze bovennatuurlijke horrorserie is gebaseerd op de gelijknamige personages uit de strips van DC Comics. Oorspronkelijk bedoeld als een serie voor HBO Max en een spin-off van Doom Patrol. Later nam Netflix de plannen over van HBO Max en nu zal de serie zich afspelen in de wereld van The Sandman.

Het eerste seizoen van Dead Boy Detectives verschijnt volgende maand, op 25 april, met acht afleveringen.Eric (miniserie)Benedict Cumberbatch speelt de hoofdrol in deze psychologische thriller naar een script van Abi Morgan, bekend van haar werk aan de films als Shame en The Iron Lady. De miniserie Eric speelt zich af in de jaren 80 in New York City. Vincent is een poppenspeler wiens negenjarige zoon Edgar vermist is. Vincent raakt vervreemd van zijn omgeving na het gebruik van verdovende middelen en denkt dat zijn twee meter lange pop Eric hem zal herenigen met zijn zoon.

De miniserie Eric verschijnt volgende maand, op 30 mei, met zes afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk jij naar Dead Boy Detectives of Eric?

 • Dead Boy Detectives

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Eric

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen