search
Stoere nieuwe poster 'Sonic'-spinoff 'Knuckles'
Series / Nieuws

Stoere nieuwe poster 'Sonic'-spinoff 'Knuckles'

Idris Elba verzorgt opnieuw de stem van het beroemde personage uit de videogames.

Het beroemde personage Knuckles, dat we kennen uit de Sonic the Hedgehog-games én de laatste film over de blauwe egel, krijgt volgende maand zijn eigen serie op SkyShowtime.

En omdat die serie zeer spoedig verschijnt, is er nu een nieuwe poster vrijgegeven waarop we Knuckles zien met zijn iconische cowboyhoed, die we niet zagen in de film Sonic the Hedgehog 2.

Knuckles de cowboy


Fans zagen de hoed al opdagen in de trailer van de serie, maar nu wordt 'ie dus ook gebruikt in ander promotiemateriaal. De hoed is tevens onveranderd gebleven ten opzichte van de versies uit andere Sonic-media.

Je kunt de poster hieronder in al zijn glorie bekijken.

Familie van Knuckles


De cowboyhoed van Knuckles zagen we voor het eerst in de tekenfilm Sonic the Hedgehog: The Movie uit 1996. Sindsdien zagen we 'm langskomen in de strips van Archie, waarin bleek dat het een cadeau was van Knuckles' familielid Hawking.In de trailer van de Knuckles-serie zagen we dat in elk geval nog een ander Echidna-lid op aarde aankomt. Het kan dus ook zijn dat we meer familieleden gaan zien in de verschillende afleveringen.

Lekker bingen


De miniserie zal bestaan uit zes afleveringen, die op dezelfde dag worden vrijgegeven. De afleveringen spelen zich af na de gebeurtenissen in Sonic the Hedgehog 2, waarin we Knuckles eerst als hulpje van Dr. Robotnik zagen. Uiteindelijk schaart Knuckles zich net als in de games aan de kant van Sonic.

Knuckles is vanaf 26 april te streamen via SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: zou jij Knuckles willen kijken?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen