search
'Bridgerton' seizoen 3 teaser online: Krijgen de fans eindelijk hun zin?
Series / Video/clip/featurette

'Bridgerton' seizoen 3 teaser online: Krijgen de fans eindelijk hun zin?

Op het officiële X/Twitter-account van de Netflix-hitserie wordt een niet zo subtiele hint gedropt.

Bridgerton heeft twee sensationele seizoenen achter de rug. De nieuwste teaser lijkt bovendien de fans dan eindelijk te geven waar ze al zo lang op wachten.

De rode draad van het verhaal is uiteraard Penelope "Pen" Featheringtons (Nicola Coughlan) liefde voor Colin Bridgerton (Luke Newton). Zo te zien gaat het in seizoen 3 eindelijk gebeuren.

Muurbloem


In de clip zien je hoe de twee personages op een subtiele manier contact met elkaar maken. De broeierige sfeer maakt duidelijk dat het niet om een vriendschappelijk moment gaat.

Het bijschrift luidt: "Zelfs de meest verstokte muurbloem zou gevoelig zijn voor zó'n blik van Colin Bridgerton". De fans zijn het hier roerend mee eens als je de reacties op de clip leest.

Kandidaat


In het derde seizoen heeft Pen besloten dat het tijd is om een echtgenoot te zoeken, dus Colin is niet langer de enige kandidaat wat haar betreft. Nog even en de liefhebbers kunnen zien hoe het verder gaat met "Polin" en wat er op hun pad ligt.Je kunt Bridgerton streamen op Netflix. De eerste helft van seizoen 3 gaat op 16 mei van start, en de tweede helft kun je vanaf 13 juni bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Bridgerton seizoen 3: heb jij de eerdere seizoenen gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen