search
Revival 'Malcolm in the Middle' volgens hoofdrolspeler "dichterbij dan ooit"
Series / Nieuws

Revival 'Malcolm in the Middle' volgens hoofdrolspeler "dichterbij dan ooit"

De serie was een leuke en hilarische komedieserie, en een hit voor jong en oud.

Aan het begin van het huidige millennium werd de wereld verblijd met de komst van de komedieserie over de familie Wilkerson in Malcolm in the Middle. Hoofdrolspeler Frankie Muniz heeft nu voor de fans goed nieuws.

Muniz speelde in zeven seizoenen de rol van het personage in het middelpunt, Malcolm Wilkerson. Na miljoenen kijkers en een vrachtlading aan prijzen hield de serie in 2006 op, maar nu lijkt het erop dat een revival van de serie dichterbij is dan verwacht.

Waar is iedereen jaren later?


In een interview vertelde Muniz over de revival: "Ik wil er niet te veel over weggeven, ook omdat er nog niets bevestigd is, maar het is dichterbij dan ooit. Als het gaat gebeuren, gaat het binnenkort gebeuren."

Verder vertelde Muniz dat hij verbaasd is dat men nog steeds zoveel interesse in de serie heeft. Het lijkt hem fantastisch om weer in de wereld van Malcolm in the Middle te duiken en te zien hoe de personages zich hebben ontwikkeld in hun volwassen leven.

Typische familiekomedie van niet zo typische familie


Malcolm in the Middle volgde de avonturen van Malcolm, een enigszins normale tiener die op genie-niveau presteert, en zijn disfunctionele familie. De serie kenmerkt zich, naast Malcolm, aan zijn opvliegende, dominante moeder, Lois (Jane Kaczmarek), onhandige, onvolwassen vader, Hal (Bryan Cranston), en Malcolm's drie anarchistische broers, Francis (Christopher Masterson), Reese (Justin Berfield), en Dewey (Erik Per Sullivan).



Kijk alle afleveringen van Malcolm in the Middle op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zie jij de terugkeer van Malcolm in the Middle' volgens hoofdrolspeler zitten?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen