search
HBO Max komt deze week met de seizoensfinale van 'Tokyo Vice' en 8 andere topseries
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met de seizoensfinale van 'Tokyo Vice' en 8 andere topseries

Aan de vooravond van een nieuwe maand rondt HBO een aantal topseries af.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Regime


Verschijnt op: Maandag 1 april | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Drama | Kijk op: HBO Max

The Regime vertelt het verhaal van een jaar binnen de muren van het paleis van een autoritair regime dat langzaam begint te wankelen.




Curb Your Enthusiasm


Verschijnt op: Maandag 1 april | Release: Seizoen 12 - aflevering 9 | Genre: Komedie | Kijk op: HBO Max

Larry David, de creatieve motor achter Seinfeld, drijft in deze hilarische, semi-geïmproviseerde serie met alles de spot, en in de eerste plaats met zichzelf.




Tokyo Vice


Verschijnt op: Vrijdag 5 april | Release: Seizoen 2 - aflevering 10 | Genre: Misdaad / Drama / Thriller | Kijk op: HBO Max

Deze misdaadserie, losjes gebaseerd op Jake Adelsteins ervaringen, volgt de jonge Amerikaanse journalist terwijl hij afdaalt in de kleurrijke onderwereld van Tokio, eind jaren 90, waar niets is wat het lijkt.




Overige series nieuw op HBO Max


Hieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

30 maart: Jerrod Carmichael Reality Show (seizoen 1) - Documentaire / Komedie - Deze documentaire volgt het leven van Jerrod Carmichael, van zijn ontmoetingen met vrienden, familie en vreemden, alles in het teken van zijn zoektocht naar liefde, seks en verbinding.

31 maart: Ninja Kamui (seizoen 1 - aflevering 8) - Animatie / Actie / Misdaad - De zoektocht naar wraak van een voormalig lid van een ninja-clan koppelt hem aan FBI-agenten die de moord op zijn vrouw en zoon onderzoeken.

1 april: Last Week Tonight with John Oliver (seizoen 11 - aflevering 7) - Komedie / Nieuws / Talkshow - John Oliver, een van de grappigste verschijningen uit de recente tv-geschiedenis, komt naar HBO met een gloednieuwe talkshow, waarin hij op onnavolgbare wijze de sociale, politieke en existentiële problemen van Amerika en de wereld aankaart.

2 april: The Synanon Fix (seizoen 1) - Documentaire - De opkomst en ondergang van de Synanon-organisatie wordt verteld door de ogen van de leden die het geleefd hebben, van de vroege dagen als baanbrekend rehabilitatieprogramma, tot de latere neergang in wat menig mensen als een sekte beschouwen.

2 april: The Cleaning Lady (seizoen 3 - aflevering 4) - Misdaad / Drama / Thriller - Een Cambodjaanse arts komt naar de VS voor een behandeling om haar zoon te redden. Als het systeem faalt, moet ze onderduiken. Ze wordt schoonmaakster voor de georganiseerde misdaad. Met haar intelligentie vindt ze haar weg in de criminele onderwereld.

5 april: The Girls on the Bus (seizoen 1 - aflevering 5) - Drama - Vier vrouwelijke journalisten vinden vriendschap, liefde en schandalen terwijl ze een stoet ondeugdelijke presidentskandidaten volgen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Tokyo Vice of heb je de serie nog niet gezien?

  • Fan van Tokyo Vice

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • (Nog) niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen