search
Een van de slechtste Netflix Originals verscheen in 2015 en kreeg 2 seizoenen met 0% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Een van de slechtste Netflix Originals verscheen in 2015 en kreeg 2 seizoenen met 0% op Rotten Tomatoes

'Real Rob' gaat over het echte leven van comedian Rob Schneider, maar of dat een geschikt onderwerp is voor een serie.

Netflix staat vol met geweldige series, maar helaas zitten er ook een hoop mindere titels tussen. Eén daarvan is een van de allerslechtste Netflix Originals ooit gemaakt: de serie Real Rob.


Real Rob werd gemaakt door de Amerikaanse acteur en comedian Rob Schneider. Het eerste seizoen van de sitcom verscheen in 2015. Hoewel de serie niet goed beoordeeld werd, kwam er in 2017 toch nog een tweede seizoen.

Alledaagse leven


Schneider werd in de jaren 90 bekend als lid van de Saturday Night Live-cast. Sindsdien speelde hij ook in een aantal films, waaronder Home Alone 2: Lost in New York en The Hot Chick.

De serie Real Rob volgt het alledaagse leven van Schneider, zijn vrouw Patricia en hun dochter Miranda. De ups en downs van zowel Schneiders persoonlijke als professionele leven worden in beeld gebracht.

Meedogenloos eerlijk


Volgens Schneider is de weergave van zijn leven in de serie "overdreven, maar meedogenloos eerlijk". Naast Schneider en zijn gezin is ook comedian Jamie Lissow te zien als zijn incapabele persoonlijke assistent.Helaas voor Schneider kreeg Real Rob allesbehalve goede recensies. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie de laagst mogelijke score van 0% op de tomatometer. Vooral de poging om meerdere elementen uit jaren 90 sitcoms te combineren heeft volgens de critics niet goed uitgepakt.

Te veel


Danette Chavez van AV Club zegt daarover het volgende: "Real Rob gaat ten onder aan het te veel willen doen. Schneider mixt te veel elementen uit te veel series, dus hij kan ze op geen enkele manier updaten".

Het publiek is een stuk enthousiaster, want daarvan krijgt de serie op Rotten Tomatoes een score van 81%. Zelf oordelen? Bekijk Real Rob op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Real Rob gezien, of ben je zo slim geweest deze flatter te vermijden?

 • Niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Wel gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen