search
Slecht nieuws voor seizoen 2 van 'Death & Other Details'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor seizoen 2 van 'Death & Other Details'

Death and Other Details had heel veel potentie, maar heeft de serie dit waargemaakt?

Begin dit jaar kwam er een spannende en mysterieuze serie uit: Death & Other Details. Helaas voor fans van de serie is er nu triest nieuws over de toekomst van de serie.

Het plot van de serie was niet super origineel, maar had veel potentie: 2 vriendinnen, Imogene Scott (Violett Beane) en Leila (Pardis Saermi), proberen een reeks moorden op te lossen aan boord van een cruiseschip.

De update


Moord en mysterie zijn altijd goede ingrediënten voor een nieuwe serie, maar helaas kreeg Death & Other Details gemengde recensies. De Rotten Tomatoes score bleef dan ook hangen op een magere 55%.

Bovendien is de serie nooit in de top 10 van Nielsens streaming-ranglijst gekomen. Doordat zowel de kijkcijfers als de recensies matig waren, werd besloten om Death & Other Details te annuleren.

Seizoen 1


De serie had veel potentie, dus waar is het misgegaan? De serie had een sterke cast en een redeijk sterk plot. Helaas was het tempo van de serie niet ideaal.Seizoen 1 bestaat uit 10 afleveringen, maar dat was eigenlijk te veel voor dit moordmysterie. Veel mysteries waren al onthuld en de ontknoping was eigenlijk halverwege de serie al duidelijk.

Disney+


Seizoen 1 van Death & Other Details is voor nu nog te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Baal jij over dit nieuws over Death & Other Details?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen