search
Topacteur verovert met 'The Beautiful Game' de Netflix Top 10: 89 procent op de Tomatometer
Series / Netflix Kijktip

Topacteur verovert met 'The Beautiful Game' de Netflix Top 10: 89 procent op de Tomatometer

Het drama The Beautiful Game met Bill Nighy is er zeker eentje om te zien.

Voetbalfans opgelet: Sinds enkele dagen staat de film The Beautiful Game in de Netflix Top 10. De film staat op dit moment op de vijfde plaats en lijkt zijn weg naar boven te vinden. En dat is niet raar, aangezien topacteur Bill Nighy (Love Actually, Underworld) een belangrijke rol speelt. Altijd genieten.

The Beautiful Game is een Brits sportdrama en komt van regisseur Thea Sharrock. De film verscheen afgelopen week op Netflix en focust op een groep Britse daklozen die meedoen aan de 'Homeless World Cup'.

88 procent


Na 27 recensies staat het drama op een ijzersterke 89 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Zo schrijft Lindsey Bahr van Associated Press: "Is deze film een beetje 'glossy' en opgeschoond met vrolijke muziek? Zeker. Maar de film onderzoekt op doordachte wijze thema's als verlossing, onzichtbaarheid, trots en sportiviteit, zonder prekerig of neerbuigend te zijn."

En zo zijn er meer positieve reacties. Het publiek lijkt zich prima in de goede score te kunnen vinden, al scoort de film wel iets lager op de IMDb met een 6,3 na bijna tweeduizend stemmen.

Nu op Netflix


Naast Nighy zie je ook rollen van namen als Micheal Ward, Valeria Golino, Susan Wokoma en Callum Scott Howells. Geef jij The Beautiful Game een kans? Kijk de film dan hier op Netflix.De synopsis volgens Netflix: Een Engels voetbalteam vertrekt naar Rome voor het WK voor daklozen. Hun getalenteerde nieuwe speler moet zijn verleden loslaten en leren om deel uit te maken van een team.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij The Beautiful Game binnenkort aanzetten op Netflix

 • Ja (of al gedaan)

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen