search
Uitstekend nieuws voor 'Grey's Anatomy' fans
Series / Nieuws

Uitstekend nieuws voor 'Grey's Anatomy' fans

Dit bericht over het langlopende ziekenhuisdrama zal fans als muziek in de oren klinken.

In Nederland kunnen we vanaf 16 april aanstaande weer genieten van de verwikkelingen in Grey Sloan Memorial. Dan keert Grey's Anatomy namelijk terug met het twintigste seizoen. Dit is echter niet het enige positieve bericht.

De Amerikaanse zender ABC heeft namelijk aangekondigd dat het 21e seizoen erdoor is. Dit berichtte Variety waardoor tegelijkertijd de status van langstlopende prime time-serie voor de zender behouden blijft.

Levendig


De bedenker Shonda Rhimes was in haar nopjes. Rhimes: "De liefde van de fans heeft 'Grey's Anatomy' naar een historisch 21e seizoen gekatapulteerd".

"De manier waarop Meg [Marinis, de showrunner] verhalen vertelt houdt de serie levendig en je kunt als kijker niet anders dan geboeid zijn," aldus Rhimes.

Terugkeer


In Nederland weten we over seizoen 20 al dat oude bekenden terug zullen keren, zoals Arizona Robbins (Jessica Capshaw) en Nico Kim (Alex Landi). Dit is ongetwijfeld tot vreugde van de vele fans van deze personages. In een serie die zo lang loopt blijft de kans realistisch dat je vroeg of laat fan-favorieten terug ziet keren met de bijbehorende smeuiige verwikkelingen.

Bekijk op instagram


Seizoen 20 van Grey's Anatomy gaat in Nederland op 16 april van start op Net5 om 20:30 uur. Je kunt seizoen 1 tot en met 19 van de serie streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn nieuwsgierig: Ben jij een Grey's Anatomy-groupie?

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niets voor mij

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen