search
Krijg jij geen genoeg van 'X-Men '97'? Dan vind je deze markante scifi-serie ook waanzinnig
Series / Specials

Krijg jij geen genoeg van 'X-Men '97'? Dan vind je deze markante scifi-serie ook waanzinnig

Vergeet de gloednieuwe X-Men '97. Deze superheldenserie is de perfecte vervanger.

Onlangs is de gloednieuwe X-Men '97 uitgekomen. Fans van actie en superhelden zitten al vanaf de verschijningsdatum aan hun scherm gekluisterd. Toch is er een andere scifi-serie die net zo goed is.

Scifi-series zijn altijd mega populair, maar Doom Patrol combineert dit met komedie, superhelden en donkere humor. Het eindresultaat? Een werkelijke parel.

Scifi-serie


Doom Patrol is een scifi- en superheldenserie, gebaseerd op de DC stripboeken. De serie is geproduceerd door Jeremy Carver, die vooral bekend is van de series Supernatural en Being Human.

De serie kwam in 2019 uit en was exclusief te zien op de streamingsite van DC Universe. Na het succes van seizoen 1 werd de serie vernieuwd voor maar liefst drie nieuwe seizoenen.

Het plot


Doom Patrol gaat over een team van getraumatiseerde superhelden die hun krachten hebben gekregen door verschrikkelijke ongelukken. De hele wereld mijdt hen, behalve Niles Caulder/ Chief (Timothy Dalton). Wanneer hij ontvoerd wordt, moet het team alles op alles zetten om hem te redden. Onderweg worden echter dingen onthuld die beter geheim hadden kunnen blijven.



Diane Guerrero (Orange is The New Black) speelt Jane en April Bowly (Two and a Half Men) speelt Rita Farr. Vic Stone wordt gespeeld door Joivan Wade (Big School), Larry Trainor door Matt Bomer en Matthew Zuk. Het laatste lid van het team, Cliff Steele, wordt gespeeld door Brendan Fraser en Riley Shanahan.

Stream op Prime Video


Stream Doom Patrol op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Doom Patrol een goede kijktip?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen