search
Premièredatum 'Daredevil: Born Again' krijgt eindelijk een update
Series / Nieuws

Premièredatum 'Daredevil: Born Again' krijgt eindelijk een update

Na de terugkeer van originele castleden is er nu een nieuwe update.

Daredevil: Born Again zou in eerste instantie in de lente van 2024 van start gaan. De serie kreeg vervolgens te maken met een aantal behoorlijk heftige veranderingen.

Na het eerdere positieve bericht dat oude bekenden Karen (Deborah Ann Woll) en Foggy (Elden Henson) terugkeren is nu bekendgemaakt dat het filmen eropzit. Het castingbureau Central Casting postte foto's op hun officiële Instagram-account. Hierdoor is tevens een redelijke schatting te geven over de start van de serie.

Feestje


De foto's zijn gemaakt op het wrap up-feestje dat na afloop van het filmen standaard wordt gegeven. Op een van de foto's zijn twee medewerkers van Central Casting te zien met in het midden de hoofdrolspeler Charlie Cox.

De afronding van de opnames heeft gezien de turbulente achtergrond dus een extra toegevoegde waarde. Daredevil: Born Again kreeg laat in 2023 te horen dat het verhaal drastisch omgegooid ging worden, en in januari 2024 ging het filmen weer van start.

Post-productie


Op dit moment is de premièredatum nog niet officieel bekendgemaakt. Het post-productieproces gaat nu beginnen en dit zal gevolgd worden door de afrondende werkzaamheden voor de start van een serie.

Bekijk op instagram


Het is dus waarschijnlijk dat Matt Murdock/Daredevil, Karen, Foggy en de rest ongeveer begin 2025 hun opwachting zullen maken. Daredevil: Born Again wordt aan het begin van 2025 verwacht op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Daredevil: Born Again, is dit een Marvel-serie waar jij het nu al warm van krijgt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen