search
Tweede seizoen voor 'Shōgun': hoe groot is de kans dat deze verschijnt?
Series / Nieuws

Tweede seizoen voor 'Shōgun': hoe groot is de kans dat deze verschijnt?

Redacteuren Maria Gonzales en Aika Miyake vertellen alles wat zij weten over seizoen 2 van Shōgun.

Shōgun is één van de meest populaire series van dit moment. De grote vraag is nu dan ook of de serie vernieuwd gaat worden voor een tweede seizoen. Redacteuren Maria Gonzales en Aika Miyake geven hier antwoord op.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Shōgun met een score van 99% op Rotten Tomatoes een tweede seizoen heeft verdiend. Het knelpunt ligt echter bij het bronmateriaal.

Seizoen 2


Shōgun is namelijk gebaseerd op een roman uit 1975 en seizoen 1 behandelt al het bronmateriaal. De grote vraag is dus of FX en Disney-Hulu door willen gaan zonder bronmateriaal.

Er zijn een heleboel series die dit geprobeerd hebben, maar vervolgens een grote flop zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan Game of Thrones.

Gonzales en Miyake


Gonzales en Miyake spraken onlangs met Comicbook.com. "Toen we klaar waren, was er niet echt sprake van serieuze plannen voor seizoen 2. En deze zijn er nog steeds niet. Ik weet niet zeker of het zal gebeuren. Het ligt duidelijk buiten onze macht," aldus Gonzales.Miyake voegde hieraan toe: "Ik wil seizoen 2 zien!" Ook legt ze uit dat de personages goed uitgedacht zijn, waardoor er genoeg is om op voort te bouwen.

Stream op Disney+


Stream Shōgun op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Shōgun: hoe vind jij de bejubelde serie op Disney+ tot op heden?

 • Goed

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Matig

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen