search
De hersenbrekende thriller 'Disquiet' staat nu op Netflix: een aanrader of niet?
Films / Specials

De hersenbrekende thriller 'Disquiet' staat nu op Netflix: een aanrader of niet?

De spannende thriller Disquiet, geregisseerd door Michael Winnick, is vanaf 10 april te zien op Netflix.

Zin in een spannende thriller deze week? Vanaf vandaag kan je op het puntje van je stoel zitten door de komst van de mysterieuze film Disquiet.

Michael Winnick, een bekende naam in de wereld van thriller- en horrorfilms vanwege zijn eerdere werken zoals Shadow Puppets en Malicious, heeft niet alleen het scenario geschreven, maar ook de regie op zich genomen voor deze film.

Verhaal


Na bijna fataal gewond te zijn geraakt bij een auto-ongeluk, ontwaakt Sam in het ziekenhuis en beseft hij tot zijn schrik dat hij er tegen zijn wil wordt vastgehouden. Ongeacht zijn wens om te vertrekken, lijkt ontsnappen geen haalbare optie te zijn.

Terwijl Sam en zijn medegevangenen de grimmige realiteit van hun gevangenschap onder ogen zien, voelen ze een onzichtbare dreiging in het ziekenhuis. Samen met hen gaat Sam op onderzoek uit om de mysteries van het ziekenhuis te ontrafelen.

Cast


In de hoofdrol staat de Ierse Jonathan Rhys Meyers. Naast zijn opvallende rollen in The Tudors en Velvet Goldmine, heeft Meyers zijn veelzijdigheid bewezen met memorabele optredens in films zoals Woody Allens Match Point en de komedie Bend It Like Beckham.



Naast Jonathan Rhys Meyers, die de hoofdrol vertolkt, wordt de cast van deze volgens Netflix hersenbrekende en griezelige thriller versterkt door getalenteerde acteurs zoals Rachel Goulding, Elyse Levesque, Lochlyn Munro en Garry Chalk.

Kritiek


Hoewel de film spannend lijkt te zijn, heeft het toch enige kritiek gekregen. Met momenteel slechts acht beoordelingen van filmcritici, heeft de film een zeldzame 0%-beoordeling op Rotten Tomatoes gekregen.

In de Verenigde Staten verscheen de film al op 10 februari 2023. Het Nederlandse Netflix-publiek krijgt vanaf vandaag de kans om de film te beoordelen. Disquiet is nu beschikbaar om te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Na het zien van de trailer: is Disquiet een film voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen