search
Griezelige terugkeer van 'Chucky' in seizoen drie krijgt sublieme beoordeling
Series / Nieuws

Griezelige terugkeer van 'Chucky' in seizoen drie krijgt sublieme beoordeling

Het nieuwe seizoen van Chukcy heeft alle kijkers in haar macht en dit is terug te zien in de Rotten Tomatoes score.

Wie aan horror denkt, denkt natuurlijk aan Chucky. De Chucky-franchise bestaat al sinds de jaren 80, maar is nu nog steeds enorm populair. Wat vinden critici eigenlijk van het laatste seizoen?

De Chucky-franchise bestaat al uit 8 projecten, waaronder films en series. De nieuwe serie Chucky is gemaakt door Don Mancini en is een sequel van Cult of Chucky.

Chucky


De serie speelt zich drie weken na de gebeurtenissen van Cult of Chucky af en volgt de 14-jarige Jake Wheeler. Hij koopt een pop, Chucky, die bezeten is door de ziel van seriemoordenaar Charles Lee Ray. Al snel wordt Jake verdacht van allerlei rare gebeurtenissen in de stad.

Seizoen 3 van Chucky is bijzonder populair bij critici. Zij belonen het seizoen met een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Ook de publieksscore is torenhoog, namelijk 89%.

Recensies


Het derde seizoen krijgt veel positieve recensies. Zo ook van Decider: "Grappig hoe deze serie een manier vindt om de extremiteit van donkere komedie in evenwicht te brengen met een tastbaar gevoel van verlies."



Slashfilm zegt simpelweg: "Het wildste seizoen tot nu toe." Ook Collider prijst het seizoen. Volgens hen is de humor "even scherp als altijd" en barst de serie van leven, ondanks dat de dood een grote rol speelt.

Stream Chucky


Op het moment van schrijven is Chucky helaas niet te streamen in Nederland. Wel is de serie te koop op verschillende webwinkels.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij deze serie over de enge en moordende pop Chucky?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen