search
Geen terugkeer voor Jon Snow: ontwikkeling 'Game of Thrones'-spin-off gestopt
Series / Nieuws

Geen terugkeer voor Jon Snow: ontwikkeling 'Game of Thrones'-spin-off gestopt

Voorlopig moeten fans het doen zonder een serie over het zeer bekende personage.

Nadat het immens populaire Game of Thrones in 2019 eindigde, begon HBO flink in te zetten op mogelijke spin-offs. Eén daarvan zou over het bekende personage Jon Snow gaan, maar dat project is nu van de baan.

De geruchten hingen al een tijd in de lucht dat het project niet meer door zou gaan, alleen bleef de bevestiging uit. Ter promotie van zijn nieuwe film Blood for Dust vertelde acteur Kit Harington dat de spin-off inderdaad niet meer in ontwikkeling is.

Geen bronmateriaal, geen serie


Harington vertelde: Ik heb er tot op heden nog niets over uitgelaten omdat het nog in ontwikkeling was. Ik wilde niets laten uitlekken over het feit dat het officieel in ontwikkeling was of dat er allerlei theorieën bedacht zouden worden en mensen enthousiast zouden raken."

Hij vervolgt: "Maar het wordt dus echt niet gemaakt. Het project is van de baan. We konden niet het juiste verhaal vinden waar we allemaal enthousiast over waren, dus we hebben ons er maar voor het moment bij neergelegd."

Voorlopig genoeg te zien


Harington sluit een toekomstige spin-off niet uit, maar voor nu ligt het project definitief op de planken. Waar dit project weinig vooruitgang boekt, is House of the Dragon daarentegen een groot succes, met overweldigend positieve recensies en hoge kijkcijfers.



Op maandag 17 juni komt seizoen twee van House of the Dragon uit. Kijk tot die tijd alle afleveringen van seizoen één op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Geen terugkeer voor Jon Snow? Is dat balen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen