search
Moordlustige en onheilspellende hitserie staat nu compleet op Netflix en hoog in de top 10
Series / Nieuws

Moordlustige en onheilspellende hitserie staat nu compleet op Netflix en hoog in de top 10

De Netflix Top 10 wordt opgeschrikt door de hitserie Dexter die nu in zijn geheel op de streamingdienst staat.

De serie Dexter was jaren geleden een enorm succes en als je de moordlustige avonturen van Dexter Morgan nog niet hebt gezien, dan hebben we een tip: start nu met bingewatchen op Netflix.

De hoofdrol van de serie, die uitgezonden werd van 2006 tot en met 2013, werd vertolkt door acteur Michael C. Hall. Hij is mogelijk herkenbaar van de komediefilm Game Night (2018) en de miniserie The Defeated (2020). Hij speelde de rol van Dexter in acht seizoenen.

Bloedspat


Dexter, goed voor 71 procent op de Tomatometer, gaat dus over Dexter Morgan. Hij is overdag een forensisch onderzoeker en een bloedspatpatroononderzoeker bij de politie in Miami. Wat niemand weet is dat hij ook nog een seriemoordenaar is.

In zijn "vrije tijd" vermoordt hij mensen "die het verdienen", andere moordenaars die uit de handen van de politie weten te blijven. Daarnaast weet hij maar al te goed zelf de politie te ontwijken, met dank aan zijn adoptievader.

Negende seizoen


Wil je de acht seizoenen zien, dan vind je deze nu op Netflix en de serie staat op de vijfde plaats in de Netflix Top 10. In 2021 verscheen een revival-seizoen, Dexter: New Blood, met tien afleveringen. Helaas is New Blood (nog) niet te zien op Netflix. Je vindt deze wel op NPO Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij Dexter een serie die je zo nog een keer kunt kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen