search
De grauwe scifi-serie 'Fallout' deze week: is de serie van Prime Video iets voor mij?
Series / Nieuws

De grauwe scifi-serie 'Fallout' deze week: is de serie van Prime Video iets voor mij?

Ontdek 5 vragen die je moet stellen voordat je de serie Fallout op Amazon Prime bekijkt!

Voor alle serie- en gameliefhebbers is Prime Video's Fallout binnenkort te zien, en daarom beantwoorden we 5 vragen die je echt zou moeten stellen als je deze serie gaat kijken!

Heeft de serie iets te maken met het spel Fallout?
Ja, de serie is gebaseerd op het spel, maar ook op het boek The Postman van David Brin. De serie vertelt een origineel verhaal binnen de wereld van Fallout.

Zal de serie interessant zijn voor kijkers die niet bekend zijn met het spel?
De serie is ontworpen om toegankelijk te zijn, zowel voor fans als voor nieuwkomers. Ervaren spelers zullen merken dat de serie slechts een deel van de grotere wereld van Fallout omvat, terwijl nieuwkomers worden ondergedompeld in een geheel nieuwe wereld van monsters, mutanten en mensen met slechte bedoelingen.

Hoe zit het met de cast en crew van de serie?
De cast bestaat uit opmerkelijke acteurs die opvallende rollen invullen. Ella Purnell, bekend van Army of the Dead, speelt een personage dat net haar ondergrondse schuilkelder verlaat. Aaron Moten, bekend van Emancipation, neemt de rol van Maximus op zich, een lid van de Brotherhood of Steel. Walton Goggins vervult de rol van een ghoul genaamd de Ghoul, een onsterfelijke mutant. Ook zijn Chris Parnell, Michael Emerson, Zach Cherry, Kyle MacLachlan en Xelia Mendes-Jones in vaste rollen te zien. Lisa Joy en Jonathan Nolan, de showrunners van Westworld, vormen het creatieve team achter de serie.



Waar gaat de serie over?
De serie volgt het verhaal van Lucy Maclean, die probeert te overleven in een meedogenloze post-apocalyptische wereld na een nucleaire ramp. In dezelfde stijl als The Good, the Bad and the Ugly strijden de hoofdpersonages in een race om een schat te vinden.



Kan ik dan nog wel Fallout 5 spelen als ik de serie al heb gezien?
De makers van het spel ontdekten dat bepaalde plotelementen in de serie ook gepland stonden voor Fallout 5. Gelukkig werd dit snel opgemerkt en aangepast, zodat de serie en het spel geen overlap zullen hebben en je dus van allebei kunt genieten.



Fallout zal te zien zijn vanaf 11 april op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wat zeg jij na het zien van de trailer: is Fallout iets voor jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen