search
Seizoen 2 van 'Monarch: Legacy of Monsters' officieel bevestigd door Apple TV+
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'Monarch: Legacy of Monsters' officieel bevestigd door Apple TV+

Godzilla en zijn kornuiten luiden weer een nieuw hoofdstuk van actie en rampspoed in.

De uitbreiding van het MonsterVerse is weer een stap verder nu Apple officieel het tweede seizoen van Monarch: Legacy of Monsters heeft aangekondigd, en alsof dat nog niet genoeg is worden er meer spin-offs uit de wereld van Godzilla verwacht.

Na het succes van het eerste seizoen van Monarch kon je er eigenlijk wel van uitgaan dat de serie een tweede seizoen op Apple TV+ zou krijgen, alleen bleef de bevestiging lang uit. Een vervolg leek zelfs even op losse schroeven te staan.

Nog meer series in het MonsterVerse?


Apple TV+ is een nieuwe overeenkomst aangegaan met Legendary, waarmee een nieuw seizoen Monarch: Legacy of Monsters beloofd is, maar ook de verwachting van meer spin-offs. Hoofd internationale ontwikkeling bij Apple TV+, Morgan Wandell, vertelt hierover:

"Monarch heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten op de harten, geesten en verbeelding van het publiek wereldwijd. We zijn enorm enthousiast dat kijkers niet alleen meer spanning kunnen verwachten in het tweede seizoen, maar ook nieuwe epische reizen in de franchise kunnen beleven, terwijl we het Monsterverse van Legendary uitbreiden.”

Meer monsters of meer mensen?


Het eerste seizoen van Monarch dook wat dieper in de menselijke kant van de franchise en bood een uitgebreider achtergrondverhaal over de geschiedenis van de Monarch-organisatie. De vraag is of dat volgend seizoen ook zo zal zijn.



Kijk alle afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Monarch: Legacy of Monsters gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen