search
Heerlijk mysterieuze trailer Prime Video-serie 'Outer Range' seizoen 2
Series / Nieuws

Heerlijk mysterieuze trailer Prime Video-serie 'Outer Range' seizoen 2

In mei gaan we zien hoe de grote serie met Josh Brolin en Imogen Poots verder gaat.

Amazon Prime Video heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de door Josh Brolin aangevoerde scifi-western Outer Range, dat vanaf 16 mei a.s. te streamen is.

In de serie volgen we Brolin als Royal Abbott, een rancher die alles op alles zet om zijn land en zijn familie te beschermen, zelfs als dat leidt tot interdimensionaal reizen.

Mysterieuze leegte


In het eerste seizoen ontdekt Abbott een enorme, mysterieuze leegte op een afgelegen stuk land. Het tweede seizoen laat zien hoe Royal en zijn vrouw Cecilia met moeite hun gezin bij elkaar proberen te houden na de mysterieuze verdwijning van hun kleindochter.

De Abbotts worden nu van alle kanten bedreigd en krijgen het moeilijker dan ook. Volgens de makers wordt het tweede seizoen nóg complexer en kunnen we meer plottwists dan in de vorige reeks afleveringen verwachten.

Alleskunner Brolin


Leuk detail is dat de beroemde Brolin zijn regiedebuut maakt met de voorlaatste aflevering van het nieuwe seizoen.



We kennen de acteur voornamelijk van films als Sicario, No Country for Old Men, Dune en Deadpool 2. Outer Range is de eerste serie waarin hij de hoofdrol speelt.

Cast van het hoogste niveau


Naast Brolin zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor acteurs als Imogen Poots, Lili Taylor, Lewis Pullman, Tom Pelphrey, Olive Abercrombie, Tamara Podemski, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza en Will Patton.

Charles Murray is showrunner en uitvoerend producent van Outer Range.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Outer Range: heb jij het eerste seizoen gezien op Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen