search
Fans opgelet: Langlopende politieserie 'Vera' vol misdaad vind je dit weekend in zijn geheel op Videoland
Series / Nieuws

Fans opgelet: Langlopende politieserie 'Vera' vol misdaad vind je dit weekend in zijn geheel op Videoland

Detective Vera Stanhope lost complexe misdaden op in de Britse misdaaddramaserie "Vera", vanaf 21 april op Videoland.

Binnenkort komt Vera uit op Videoland, dus hier zijn een aantal essentiële dingen die je moet weten over deze Britse misdaaddramaserie.

Waar gaat de serie over?


Vera draait om Detective Chief Inspector Vera Stanhope, een bijna gepensioneerde rechercheur van de fictieve Northumberland & City Police. Ze is geobsedeerd door haar werk en gaat erin op, ondanks haar slordige voorkomen. Met een scherpzinnige geest en een diepe zorg voor haar werk en collega's lost ze complexe misdaden op.

Waarop is de serie gebaseerd?


Het is gebaseerd op de Vera Stanhope-serie van romans geschreven door Ann Cleeves. Met 11 boeken in totaal zijn er een hoop verhalen voor de serie.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages worden gespeeld door Brenda Blethyn (DCI Vera Stanhope), David Leon (DS/DI Joe Ashworth) en Jon Morrison (DC Kenny Lockhart). Brenda Blethyn is vooral bekend van haar rol in de bekende film Atonement, terwijl David Leon bekend is van de film Alexander en Jon Morrison bekend is van de serie Taggart.



Voor wie is deze serie?


Het is ideaal te kijken voor liefhebbers van spannende misdaadverhalen, vooral degenen die houden van complexe karakters en intrigerende plots. Fans van Britse misdaadseries als A Touch of Frost of Midsomer Murders zullen zeker genieten van de sfeer en het karakter van Vera.



Is de serie te bingen?


Momenteel zijn er dertien seizoenen, met in totaal meer dan 60 afleveringen. Met afleveringen van ongeveer anderhalf uur zou het bekijken van de hele serie tot nu toe meer dan 90 uur in beslag nemen. De serie is echter nog lang niet afgelopen.



Bekijk Vera vanaf 21 april op Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen