search
'The Witcher': Netflix komt met een grootse aankondiging over de fantasyserie
Series / Nieuws

'The Witcher': Netflix komt met een grootse aankondiging over de fantasyserie

De terugkeer naar het Continent is een feit met beelden van de voltallige cast.

Kortgeleden was de eerste foto te zien van een behoorlijk afgetrainde Liam Hemsworth ter voorbereiding op zijn nieuwe rol. Vanaf seizoen 4 zal hij te zien zijn als de monsterjager Geralt van Rivia in de gelijknamige verfilming van The Witcher.

Netflix blijkt een verrassing in petto te hebben voor de kijkers: er komt een vijfde seizoen van de serie en dit zal tevens het laatste zijn. Dit werd bekendgemaakt op het X/Twitter-account van het streamingplatform.

Vormgeven


Hierop is een clip te zien met de aankondiging dat seizoen 4 gestart is met filmen. Het bijschrift luidt: "we gaan terug naar het Continent", met beelden van de cast.

Liam Hemsworth heeft natuurlijk ook plaatsgenomen en wordt verwelkomd door de overige acteurs. Gedurende de laatste twee seizoenen zal de acteur het personage van Geralt op zijn eigen manier vorm gaan geven.

Kluif


Hemsworth zal er nog een flinke kluif aan hebben gezien de reacties van de fans. Afgezien van "meh" stellen sommige Twitteraars voor om het budget voor The Witcher te gebruiken om andere gecancelde series te doen herleven. De tijd zal uitwijzen hoe de laatste twee seizoenen van de heftig bekritiseerde fantasyserie ontvangen worden.



Je kunt The Witcher streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Balen... geen seizoen 6 voor The Witcher, of was je al afgehaakt?

  • Ik ben al afgehaakt

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Jammer... Ik kan oneindig naar The Witcher kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen