search
Je raadt nooit welke Netflix Original tot op heden de meeste seizoenen heeft
Series / Specials

Je raadt nooit welke Netflix Original tot op heden de meeste seizoenen heeft

Het zal je verbazen, maar het is toch echt zo: deze serie heeft van alle Netflix Originals de meeste seizoenen.

Als je aan Netflix Originals denkt, komen series als Stranger Things, The Crown, The Witcher en Squid Game misschien in je op. Maar als het gaat om de Netflix Original met de meeste seizoenen is de winnaar een heel andere serie.

Met 7 seizoenen is de serie Grace and Frankie namelijk de Netflix Original die tot nu toe de meeste seizoenen heeft. De serie begon in 2015 en eindigde in 2022.

Leven op zijn kop


De serie gaat over twee vrouwen: de gevatte Grace Hanson (Jane Fonda) en de artistieke Frankie Bergstein (Lily Tomlin). Ze zijn allebei getrouwd met succesvolle advocaten, maar komen erachter dat hun huwelijk niet was wat het leek.

Hun echtgenoten waren namelijk niet alleen werkpartners, maar al die jaren ook romantische partners. Het leven van Grace en Frankie wordt op zijn kop gezet wanneer de twee mannen dit aankondigen en bij hen weggaan.

Nieuwe vriendschap


De twee vrouwen moeten nu samen hun leven weer zien op te pakken. Er is alleen een probleem: ze hebben elkaar nooit echt gemogen. Lukt het hen om te wennen aan de nieuwe omstandigheden en vriendschap bij elkaar te vinden?



In 2022 eindigde de serie na zijn zevende seizoen. Het zou echter goed kunnen dat Grace and Frankie in de nabije toekomst ingehaald gaat worden door een andere Netflix Original.

Ingehaald?


De romantische serie Virgin River begint binnenkort aan seizoen 6. Deze serie wordt zo goed bekeken dat het niet gek is om te denken dat er meer seizoenen zullen volgen.

Heb je wel zin om aan een serie te beginnen waar je even mee vooruit kan? Bekijk Grace and Frankie dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij alle seizoenen van Grace and Frankie gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen