search
'The First Omen' moet deze mysterieuze horrorthriller met 14% op Rotten Tomatoes doen vergeten
Series / Featured

'The First Omen' moet deze mysterieuze horrorthriller met 14% op Rotten Tomatoes doen vergeten

Damien is een horrorserie gebaseerd op de klassieker The Omen, nu te streamen op Apple TV+.

Kan je geen genoeg krijgen van horrorthrillers? Zat je meteen klaar om de gloednieuwe horrorfilm The First Omen in de bioscoop te kijken? Verlang je stiekem terug naar de oude klassiekers? Dan is deze serie perfect voor jou.

Er zijn de afgelopen jaren veel horrorseries uitgekomen. Vaak kunnen deze nieuwe series niet vergeleken worden met oude klassiekers. De perfecte oplossing is dan een nieuw project dat gebaseerd is op een oude klassieker en dat is precies wat Damien doet.

The Omen


Damien is namelijk gebaseerd op de horrorfilm The Omen uit 1976. De speelfilm is een klassieker in het horrorgenre en heeft een Oscar om het te bewijzen.

Een jaar nadat The Omen uitkwam, kreeg de film al een vervolg: Damien: Omen II. In de jaren daarna kreeg de klassieker nog drie vervolgen: Omen III: The Final Conflict, Omen IV: The Awakening en The Omen 666.

Het verhaal


In 2016 verscheen de serie Damien, die gebaseerd is op de bekende klassieker. De serie volgt oorlogsfotograaf Damien Thorn die geen herinneringen meer heeft van zijn jeugd. Wanneer hij dertig wordt, komt hij erachter dat hij de Antichrist is.



De fotograaf staat voor een keuze; hij moet kiezen tussen zijn menselijke leven en zijn lotsbestemming. Het is aan Damien om zijn echte identiteit te accepteren, terwijl er constant gevaar dreigt.

Apple TV+


Stream Damien op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The First Omen in de bioscoop gezien, en zo ja, vind je het een goede film?

  • Ja, The First Omen is een goede film

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik was teleurgesteld

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen