search
Zwaargewicht komt 'The Office'-vervolg versterken dat nu echt in de maak is
Series / Nieuws

Zwaargewicht komt 'The Office'-vervolg versterken dat nu echt in de maak is

Langzaamaan worden stappen gezet voor nog veel meer hilarische ongemakkelijkheden.

Volgens velen is het een van de meest hilarische series die ooit heeft bestaan, en sommige kunnen niet tegen de ongemakkelijkheden. Feit blijft wel dat The Office een enorm succes was, en binnenkort komt daar meer van.

Onlangs berichtten wij nog dat de hilarische mockumentary bezig was met een uitbreiding in de wereld van The Office, en nu meldt maker Greg Daniels dat het nieuwe project versterking krijgt van Nathan For You-bedenker Michael Koman.

Alles op zijn plek zetten


Momenteel bevindt het project zich nog in de ontwikkelingsfase. Daniels en Universal Television zijn druk bezig met alle puzzelstukjes op zijn plek te krijgen. Mocht de serie uiteindelijk het groene licht krijgen, zal Koman fungeren als mede-showrunner.

Nathan For You is eveneens een mockumentary waarin de Canadese komiek Nathan Fielder adviezen geeft aan ondernemers, en is geproduceerd voor Comedy Central. Of de bedenkers van de oorspronkelijke Britse versie van The Office, Ricky Gervais en Stephen Merchant, meedoen aan het nieuwe project is nog niet bekend.

Klinkt als een prima samenwerking


Koman en Daniels lijkt een goede combinatie. Ze hebben een vergelijkbare carrièrestart, omdat ze beiden voortkomen uit de schrijversgelederen van Saturday Night Live. Er is ook een persoonlijke connectie; sinds 2012 is Koman getrouwd met Ellie Kemper, die in The Office de rol van Erin Hannon speelde.Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over het nieuwe The Office-project. Alle afleveringen van de Amerikaanse versie stream je op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is dat volgens jou nou echt nodig, een nieuwe The Office-serie?

 • Ja, kan alleen maar leuk worden

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, behoorlijk onnodig

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen