search
Kun jij geen genoeg krijgen van 'The Tourist'? Kijk dan deze spannende misdaadserie op Netflix
Series / Nieuws

Kun jij geen genoeg krijgen van 'The Tourist'? Kijk dan deze spannende misdaadserie op Netflix

Een mysterieuze verdwijning en een donker verleden: deze elementen komen samen in deze spannende misdaadserie.

Met een prachtige score van 96% op Rotten Tomatoes behoort The Tourist tot een van de meest populaire series op dit moment. Als je ook helemaal weg bent van The Tourist, dan is deze tip voor jou.

Krijg je geen genoeg van het drama en de thriller-elementen van The Tourist? Dan is The Missing de perfecte serie voor jou.

The Missing


The Missing is een Brits thriller en drama, gemaakt door de broers Harry en Jack Williams en geregisseerd door Ben Chanan.

Het eerste seizoen gaat over de zoektocht naar een vermiste jongen in Frankrijk. Het tweede seizoen vertelt ook het verhaal van een vermissing, maar dan van een jong meisje in Duitsland.

Spin-off


Tchécky Karyo is in beide seizoenen te zien als Julien Baptiste, een Franse detective. Karyo keert terug naar de wereld van misdaad in de spin-off Baptiste.Nadat de detective Julien Baptiste een breinoperatie is ondergaan, is hij niet meer zijn oude zelf. Ondanks zijn tegenstribbelen moet hij naar Nederland om de vermissing van een 15-jarige sekswerker op te lossen. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de oom van het vermiste meisje, Edward Stratton.

Kijkplezier


Twee series voor de prijs van één dus! Ben je benieuwd geworden naar de twee series? Stream dan The Missing en Baptiste op Netflix of op NPO Start.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij op het puntje van je stoel bij The Tourist?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen