search
De nieuwste scifi-hit op Netflix scoort slechts 18% op Rotten Tomatoes, maar wordt helemaal grijsgedraaid
Series / Nieuws

De nieuwste scifi-hit op Netflix scoort slechts 18% op Rotten Tomatoes, maar wordt helemaal grijsgedraaid

Rebel Moon: Part Two - The Scargiver staat nu op de eerste plaats in d Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 met films is zoals verwacht prooi voor de nieuwe grote Netflix Original Rebel Moon: Part Two - The Scargiver. Het vervolg op het eerste deel uit eind december 2023 staat gelijk op de eerste plaats.

Het eerste deel was al niet zo'n succes bij de critici. Rebel Moon – Part One: A Child of Fire staat namelijk op slechts 21 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Met 57 procent is ook de publieksscore niet echt iets om over naar huis te schrijven.

18 procent


Het tweede deel The Scargiver doet het nog zwakker bij de critici. Na 61 recensies staat de ongetwijfeld prijzige sciencefictionfilm van Zack Snyder (Army of the Dead, Man of Steel) op de Tomatometer op slechts 18 procent. Het publiek wordt er ook niet echt warm van: de audience score staat op 46 procent.

"The Scargiver is niet zozeer een koerscorrectie als wel een samenvoeging van alles wat zijn voorganger al fout deed, en is een weinig inspirerende space-opera vol platte noten," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

"Meeslepend"


Netflix omschrijft The Scargiver zelf met woorden als Fantasierijk en Meeslepend en je kunt de ruim twee uur durende film nu op Netflix kijken.De synopsis via Netflix: De rebellen gaan vechten tegen het meedogenloze leger van de Moederwereld. Een strijd waarbij onverbrekelijke banden worden gesmeed, helden opduiken en legendes ontstaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk woord past er volgens jou beter bij de Rebel Moon-films: meevaller of tegenvaller?

 • Meevaller

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Tegenvaller

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen