search
Liefhebbers van 'Under the Bridge' kijken massaal deze serie met Andrew Garfield
Series / Nieuws

Liefhebbers van 'Under the Bridge' kijken massaal deze serie met Andrew Garfield

Als je verwonderd bent door 'Under the Bridge', dan is deze serie perfect voor jou.

De gloednieuwe serie Under the Bridge wordt veel bekeken en na de laatste aflevering is niemand meer dezelfde persoon die hij of zij eerst was. De serie is hartverscheurend en neemt je mee in een werveldwind van emoties. Ben je op zoek naar iets vergelijkbaars als Under the Bridge? Dan is dit de perfecte serie voor jou.

Het begint allemaal bij de nieuwe serie Under the Bridge van Quinn Shephard. Deze serie vertelt het waargebeurde verhaal van de moord op de 14-jarige Reena Verk.

Twee hartverscheurende verhalen


Verk werd na een feest in elkaar geslagen door leeftijdgenoten. Daarna sleurden ze haar mee onder een brug, waar ze haar verdronken. De verdwijning en moordzaak leidde tot een grootschalig onderzoek.

Hoewel de namen van de personages aangepast zijn, is dit één van de beste documentaires van het moment. Kijkers die zich aangetrokken voelen door deze serie, zijn dan ook op zoek naar iets vergelijkbaars.

Andrew Garfield


Voor fans van de nieuwe serie is Under the Banner of Heaven uit 2022 een perfect alternatief. Ook deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.Under the Banner of Heaven vertelt namelijk het waargebeurde verhaal van de moord op Brenda Laffert en haar dochter Erica van 15 maanden. Zij zijn op brute wijze vermoord door twee familieleden, Ron en Dan Lafferty.

Disney+


Andrew Garfield speelt rechercheur Jeb Pyre, een religieuze man die samen met detective Bill Taba de waarheid achter de moord probeert te ontdekken. De huiveringwekkende serie is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kende jij de serie Under the Bridge al voor het lezen van dit artikel?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen