search
Deze 2 sterren keren niet terug in seizoen 2 van 'That '90s Show' op Netflix
Series / Nieuws

Deze 2 sterren keren niet terug in seizoen 2 van 'That '90s Show' op Netflix

Volgens het koppel is het voor de personages nu wel mooi geweest.

Jarenlang was That '70s Show een regelrecht kijkcijferkanon met een vaste groep acteurs die bij iedereen geliefd was en waarvan sommigen in de opvolger That '90s Show zijn verschenen. Echter zul je twee daarvan komend seizoen niet terugzien.

Het gaat om acteurs Mila Kunis en Ashton Kutcher, die in beide series respectievelijk de rollen speelden van Jackie Burkhart en Michael Kelso. Maar nu is het volgens Kunis tijd voor anderen om de serie te dragen.

Been there, done that


Kunis verscheen onlangs op de rode loper van het PaleyFest om het 25-jarig jubileum van de komedieserie Family Guy, waarin zij de stem van het personage Meg Griffin inspreekt, te vieren en reageerde op de vraag of zij en haar man Kutcher terug zullen keren in That '90s Show.

Ze vertelde: "Nee, we hebben ons ding gedaan en ze hebben onze zoon geïntroduceerd in de show." In het vervolg op That '70s Show speelden Kunis en Kutcher de ouders van hun zoon Jay Kelso, gespeeld door Mace Coronel.

Nieuw seizoen, meer afleveringen


De spin-off That '90s Show richt zich op het leven en de vriendschappen van Leia Forman (Callie Haverda), de dochter van Donna Pinciotti (Laura Prepon) en Eric Forman (Topher Grace). Seizoen twee zal 16 afleveringen bevatten en komt in de zomer van dit jaar uit.Stream tot die tijd alle afleveringen van That '90s Show op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Netflix had That '90s Show beter niet kunnen maken

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen