search
Dystopische sciencefictionserie 'Goodbye Earth' moet wel de volgende hit op Netflix worden
Series / Nieuws

Dystopische sciencefictionserie 'Goodbye Earth' moet wel de volgende hit op Netflix worden

Nieuwe Koreaanse dramaserie Goodbye Earth: series is must-see voor liefhebbers van spanning en drama.

Binnenkort komt de nieuwe Koreaanse dramaserie Goodbye Earth uit. Voordat je begint met kijken, zijn hier vijf vragen die je beantwoord moet hebben:

Waar gaat de serie over?


In Goodbye Earth draait alles om de dreiging van een naderende asteroïde-inslag die de planeet op haar kop zet. Met slechts 200 dagen voor de botsing, volgen we de chaos die ontstaat in de eens vredige stad Woongcheon.

Is de serie op een boek gebaseerd?


Ja, het is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Japanse auteur Kotaro Isaka.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Se-kyung (Ahn Eun-jin), een lerares die strijdt om kinderen te beschermen; Seoung-jae(Jeon Sung-woo), een assistent-priester die zijn gemeenschap troost biedt; en In-a (Kim Yoon-hye), een commandant die zich inzet voor vrede en veiligheid tijdens deze tumultueuze tijden. Ook is de serie geregisseerd door Kim Jin-min, de creatieve geest achter twee andere topseries op Netflix: Extracurricular en het misdaaddrama My Name. Ondanks het feit dat een andere hoofdrolspeler, Yoo Ah-in, momenteel betrokken is bij een rechtzaak over drugsgebruik en zijn scènes bewerkt moesten worden om het verhaal niet te verstoren, wordt de serie toch gelanceerd.

Voor wie is deze serie?


Goodbye Earth is een must-watch voor liefhebbers van spannende drama's en fans van Koreaanse series. Voor iedereen die net de serie 3 Body Problem heeft gekeken, is deze serie zeker aan te raden. Ook liefhebbers van apocalyptische films en series zullen zich goed vermaken.

Is de serie te bingen?


Met 12 afleveringen is Goodbye Earth zeker te bingen. Elke aflevering duurt naar verwachting ongeveer een uur, wat betekent dat het ongeveer 12 uur zou duren om het in één keer te kijken.Goodbye Earth is vanaf 26 april 2024 te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is Goodbye Earth een serie voor op jouw watchlist?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen