search
Na de film 'Sexy Beast' is er nu ook de serie vol zwarte humor: iets voor jou?
Series / Nieuws

Na de film 'Sexy Beast' is er nu ook de serie vol zwarte humor: iets voor jou?

Duik in de duistere wereld van Sexy Beast, een spannende nieuwe serie vol misdaaddrama en plotwendingen.

Maak je klaar om ondergedompeld te worden in de duistere wereld van Sexy Beast, een nieuwe serie die binnenkort verschijnt. Voordat je begint met kijken, zijn hier vijf cruciale vragen die je moet weten:

Waar draait Sexy Beast om?


Sexy Beast neemt je mee naar het criminele circuit van het Oosten van Londen in de jaren negentig. Het volgt de avonturen van twee vrienden, Gal Dove en Don Logan, terwijl ze verstrikt raken in gevaarlijke overvallen en worstelen om hun vriendschap te behouden.

Is Sexy Beast een sequel?


De serie is een originele prequel van de gelijknamige film uit 2000. Hoewel het dezelfde personages volgt, introduceert het nieuwe verhaallijnen en diept het de achtergronden van de hoofdpersonages verder uit. Het is opmerkelijk dat de oorspronkelijke regisseur van de eerdere film, Jonathan Glazer, momenteel veel succes heeft met zijn Holocaustdrama The Zone of Interest, waarvoor hij een Oscar heeft gewonnen.

Wie spelen er in Sexy Beast?


James McArdle vertolkt de rol van Gal Dove, Emun Elliott speelt Don Logan, en Sarah Greene schittert als Deedee Harrison, de liefde van Gal. Fans zouden McArdle kunnen herkennen van zijn werk in Star Wars: The Force Awakens en The Mare of Easttown, en Elliott uit Game of Thrones.

Voor wie is deze serie?


Sexy Beast is geschikt voor liefhebbers van misdaaddrama's en fans van de originele film. Ook kijkers die houden van complexe relaties en spannende plotwendingen zullen zich aangetrokken voelen tot deze serie. Het is het vermelden waard dat de serie is gemaakt zodat hij ook kan worden genoten door mensen die de eerdere film nog niet hebben gezien. Als je recentelijk The Gentlemen hebt gekeken, dan is dit misschien een goede afsluiter van een avond misdaadseries.

Is Sexy Beast te bingen?


Ja, de serie bestaat uit acht afleveringen van elk ongeveer een uur. Het zou ongeveer acht uur duren om de hele serie in één keer te bekijken.Sexy Beast is vanaf donderdag 25 april te streamen op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Sexy Beast: iets voor jou?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen