search
HBO Max zette veel te snel een punt achter de veelbelovende scifi-serie 'Raised by Wolves'
Series / Specials

HBO Max zette veel te snel een punt achter de veelbelovende scifi-serie 'Raised by Wolves'

Raised by Wolves: fans wachten op mogelijk derde seizoen na twee spannende seizoenen van de serie.

Er is nog steeds geen derde seizoen van deze Amerikaanse sciencefictionserie. Toch zijn er veel fans van het genre die graag willen weten wat de makers voor Raised by Wolves voor de toekomst in petto hebben.

De serie is ontwikkeld door Aaron Guzikowski voor HBO Max en werd geregisseerd door Ridley Scott, bekend van Alien, Gladiator en The Martian.

Waar gaat Raised by Wolves over?


Een grote religieuze oorlog vernietigt de planeet aarde waardoor het menselijke ras bijna compleet is weggevaagd. Om de mens te redden besluit een atheïstische Android-architect twee van zijn creaties 'Moeder en Vader' naar de planeet Kepler-22b te sturen om daar een nieuwe goddeloze kolonie te stichten.

De planeet waar ze terechtkomen zit vol mysterie maar ziet er ongerept uit. Moeder en vader proberen er menselijke kinderen op te voeden, te onderwijzen en groot te brengen.

Gelovigen


Er ontstaat gevaar als er ook een ark met overlevende gelovigen op de planeet aankomt. Deze diep religieuze orde is een gevaarlijk volk. De Androids proberen zowel de kinderen van de gelovigen als die van de ongelovigen te leiden.De kinderen zijn zo zelfbepalend dat het een zeer moeilijke taak wordt. Ze hebben moeite om de kinderen er blijvend van te overtuigen dat religie geen oplossing biedt.

Wandelgangen


Helaas kent Raised by Wolves maar twee seizoenen. Een derde is er niet gekomen. Er wordt gefluisterd in de wandelgangen dat dit komt omdat HBO Max het beschikbare budget nodig had voor House of the Dragons, een serie die dreigde te duur te worden.Moeder wordt gespeeld door Amanda Collin. Ze leeft samen met Vader die door Abubakar Salim wordt gespeeld. Verder zien we Winta McGrath (Campion) en Travis Fimmel als Marcus/Caleb.

De serie is in Nederland niet meer te streamen maar wel te koop op dvd of blu-ray.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Raised by Wolves: had deze serie meer seizoenen moeten krijgen volgens jou

 • Ja, heel graag zelfs

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, tegenvaller

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen