search
'Reacher' seizoen 3: De eerste setfoto's zijn eindelijk online te bekijken!
Series / Foto's

'Reacher' seizoen 3: De eerste setfoto's zijn eindelijk online te bekijken!

Een tipje van de sluier wordt opgelicht over de verfilming van het zevende boek.

De actieknaller Reacher met Alan Ritchson als de gelijknamige titelheld werd nog voor de première van seizoen 2 vernieuwd. De eerste foto's van de opnames in Canada zijn nu het Twitterversum ingeslingerd.

Twitteraar Neil Morton postte foto's online van het plaatsje Millbrook. Hier speelt seizoen 3 zich af en vertelt het verhaal uit Lee Childs boek 'Spervuur' ('Persuader').

Karakterschets


We zien Reacher voor een glanzende zwarte auto staan met op de achtergrond een bakstenen gebouw. Een andere afbeelding is duidelijk vanuit een pand genomen waarbij hoofdrolspeler Ritchson met zijn rug naar de camera staat.

Net zoals in het eerste seizoen zal ook dit verhaal zich in een kleinere gemeenschap afspelen. De karakterschets van Reacher zal hierbij wederom een grotere rol spelen.

Opgeschud


Het boek 'Spervuur' is een verhaal over wraak waarin Reacher een oude vijand uit het verleden opnieuw tegenkomt. Het betreft Francis Xavier Quinn, een medewerker van de geheime dienst, en Reacher heeft een rekening met hem te vereffenen. Het plaatsje Millbrook staat op het punt om behoorlijk opgeschud te worden.

Bekijk op instagram


Reacher is te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Reacher is een grote hit voor Prime Video: heb jij de actieserie al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen