search
4 verstopte en zenuwslopende thrillers op Netflix die je gezien wil hebben
Series / Netflix Kijktip

4 verstopte en zenuwslopende thrillers op Netflix die je gezien wil hebben

4 verstopte en zenuwslopende thrillers op Netflix die je gezien wil hebben

Sinds de verschijning van Netflix in Nederland op 11 september 2013 zijn er al honderden, zo niet duizenden series op de streamingdienst verschenen. Hieronder weer vier series die wat meer verstopt zijn. Wie weet iets voor jou?

GomorraMet vier seizoenen is Gomorra of Gomorrah een van de spannendste series op Netflix. Op Rotten Tomatoes krijgt de Italiaanse misdaadserie een sterke 85%. Helaas staat het vijfde seizoen nog niet online.

In Gomorra staat de Maffia-activiteit in Napels centraal en de serie richt zich op de interne strijd nadat het hoofd van een familie gevangen is genomen.FaudaOp Rotten Tomatoes krijgt de Israelische actie/dramaserie Fauda een ijzersterke 100% voor alle vier de seizoenen. Je vindt de reeks met 48 afleveringen op Netflix.

In Fauda besluit een gepensioneerde Israëlische topagent alsnog op zoek te gaan naar de Palestijnse militant die hij dacht gedood te hebben en veroorzaakt een keten van chaos.Sacred GamesOp Rotten Tomatoes staan van het eerste seizoen van Sacred Games 26 recensies en die zorgen voor een Tomatometer van 92 procent. Het tweede seizoen noteerde helaas zwakker met 50 procent. De twee seizoenen van deze Indiase misdaadserie vind je op Netflix.

De synopsis van Sacred Games: Een link in hun verleden leidt een eerlijke agent naar een voortvluchtige bendeleider, die hem met een cryptische waarschuwing op een missie stuurt om Mumbai te redden.InnocentDeze Spaanse mysteriethriller El inocente alias Innocent staat sinds 2021 op Netflix en heeft de 100% op de Tomatometer. Je streamt de acht afleveringen op Netflix.

In El inocente raken in een vredig plattelandsstadje een gepensioneerde commissaris en zijn gezin verwikkeld in een moordmysterie vol schokkende, verborgen geheimen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar Gomorra of Fauda?

 • Gomorra

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Fauda

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen