search
Dit weekend nog op Netflix: sterke sciencefictionserie en heftige oorlogsfilm
Series / Nieuws

Dit weekend nog op Netflix: sterke sciencefictionserie en heftige oorlogsfilm

Aankomende dagen verdwijnen er een hoop leuke films en series van Netflix.

Het aanbod op Netflix is gigantisch en regelmatig wordt het aanbod verrijkt met nieuwe titels. Uiteraard verdwijnen er ook de nodige films en series. Hieronder twee tips voor aankomend weekend.

Zowel de serie Colony als de film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi worden volgende week verwijderd van Netflix. Mocht je een van beiden nog willen zien, grijp dan nog snel je kans.

Colony (2016-2018)



Colony is een Amerikaanse sciencefictionserie die in 2016 van start ging en nu bestaat uit drie seizoenen met 36 afleveringen. De ontvangst op Rotten Tomatoes staat Colony op een prima 92 procent en de IMDb noteert een 7,4 na 40 duizend stemmen.

In Colony, met rollen voor Josh Holloway, Sarah Wayne Callies, Peter Jacobson en Amanda Righetti, wordt Los Angeles ingenomen door troepen van daarbuiten. Om de stad wordt vervolgens een muur gebouwd. Een voormalig FBI-agent en zijn vrouw doen alles om hun zoon terug te vinden.

Laatste kans: tot en met 1 mei op Netflix.



13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi (2016)



De afgelopen jaren is Michael Bay vooral bekend van de Transformers-films. Hij regisseerde ook enkele andere films, waaronder deze oorlogsfilms met namen als James Badge Dale, John Krasinski, Pablo Schreiber, Max Martini, David Denman en Dominic Fumusa.

In 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, met 82 procent als publieksscore op Rotten Tomatoes, probeert een elite beveiligingsteam het personeel te bevrijden uit het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, dat door gewapende terroristen wordt aangevallen.

Laatste kans: tot en met 30 april op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: kijk je dan naar Colony of 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi?

  • Colony

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen