search
4 steengoede series op NPO Plus: deze series scoren sterk op Rotten Tomatoes
Series / Specials

4 steengoede series op NPO Plus: deze series scoren sterk op Rotten Tomatoes

Stream deze vier fantastische series, met Rotten Tomatoes scores oplopend tot 98%, gewoon op NPO Plus en NPO Start.

natuurlijk staan er heel veel goede films en series op grote streamingdiensten zoals Netflix en HBO Max, maar ook onze eigen Nederlandse NPO Plus heeft een hele lijst aan goede titels. Met deze vier series zul je de dienst niet meer over het hoofd zien.

The Tourist



Wist je dat de mega populaire The Tourist gewoon te zien is op NPO Start? De serie krijgt op Rotten Tomatoes een ijzersterke score van 96%.

In The Tourist wordt een man wakker in een Australisch ziekenhuis. Hij is zijn geheugen verloren en weet zelfs niet meer wie hij is. Het is een race tegen de tijd om zijn identiteit te ontdekken, terwijl zijn mysterieuze verleden en keuzes hem op de hielen zitten.



Rampvlucht



Wie denkt dat Nederlandse series niet goed zijn, heeft nog nooit Rampvlucht op NPO Plus gekeken. De thriller is beloond met een Gouden Kalf en zal je gegarandeerd op het puntje van je stoel krijgen.

Rampvlucht gaat over de gebeurtenissen na de waargebeurde vliegramp in de Amsterdamse Bijlmer. Bewoner Asha Willems en journalisten Vincent Dekker en Pierre Heijboer besluiten de ramp te onderzoeken. Zij zijn ervan overtuigd dat er meer aan de hand is dan hen wordt verteld.



Happy Valley



Kan je geen genoeg krijgen van misdaadseries? Dan is Happy Valley, beloond met een fantastische score van 98% op Rotten Tomatoes, de perfecte serie voor jou. Alle drie de seizoenen zijn te streamen op NPO Plus.

Het leven van detective Catherine Cawood is ongelooflijk ingewikkeld. Ze kan geen afstand nemen van haar verleden en wordt geconfronteerd met haar keuzes. Toch moet ze ervoor zorgen dat haar district Yorkshire veilig blijft.



All Creatures Great & Small



Ben je toch meer van een goede komedie? Dan is All Creatures Great & Small een goede aanrader. De serie is gebaseerd op het boek en het leven van dierenarts James Herriot (beter bekend als James Wight). De BAFTA Award-genomineerde Samuel West schittert in de hoofdrol.

De hartverwarmende serie volgt de avonturen van de jonge dierenarts Siegfried Farnon in de jaren 30. Hij werkt samen met zijn jongere broer Tristan en dierenchirurg James Herriot.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

De serie Happy Valley is een dikke aanrader: heb jij alle seizoenen al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen