search
De gloednieuwe 'Sugar' neemt kijkers mee naar het oude Hollywood: "een verrassend goed misdaaddrama"
Series / Nieuws

De gloednieuwe 'Sugar' neemt kijkers mee naar het oude Hollywood: "een verrassend goed misdaaddrama"

Sugar verrast alle kijkers en critici en bewijst zichzelf als een goed misdaaddrama.

Misdaad, detectives en een neo-noir sfeer: De nieuwe Sugar op Apple TV+ is een ervaring die je niet mag missen. Het lijkt alsof alle klassieke Hollywood films bij elkaar komen in deze serie. Delen de critici op Rotten Tomatoes eigenlijk deze mening?

Het eerste seizoen van Sugar is gemaakt door Mark Protosevich. De Tony-Award genomineerde Adam Arkin heeft samen met Fernando Meirelles de taak van regisseur op zich genomen.

Sugar


Sugar volgt John Sugar, een privédetective, die de verdwijning van Olivia Siegels moet onderzoeken. Zij is de kleindochter van Jonathan Siegels, een legendarische filmproducent. Het onderzoek wordt pas echt gevaarlijk nadat John niet meer kan ontsnappen aan de achterdocht van Olivia's vader en halfbroer.

Critici belonen Sugar met een goede score van 81% (op het moment van schrijven) op Rotten Tomatoes. Wat is eigenlijk de voornaamste reden voor het succes van de serie? "Sugar combineert stijl met spanning", aldus Firstpost.

Rotten Tomatoes recensies


Volgens Firstpost zijn het de snelle montages in combinatie met de achtergrondmuziek die de serie "naar een hoger niveau tillen". Volgens PopMatters is het "idealistische, maar koppige" karakter van Sugar de reden voor het grote succes.



Topcriticus Sophia Gilbert van The Atlantic is iets kritischer op de serie. Volgens haar probeert de serie te veel genres door elkaar te halen, waardoor het net te veel probeert te doen. Desondanks noemt ze Sugar een "verrassend goed misdaaddrama."

Apple Tv+


Sugar is te streamen op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zou jij Sugar nu graag willen zien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen