search
Binnenkort op Netflix: 'Costa!! de serie' - Wat moet je weten over deze spin-off van de films?
Series / Specials

Binnenkort op Netflix: 'Costa!! de serie' - Wat moet je weten over deze spin-off van de films?

Vanaf 2 mei bekijk je 'Costa!! de serie' gewoon op Netflix.

Nadat in 2022 de film Costa!! verscheen, komt er nu ook een serie als vervolg op de iconische film Costa! uit 2001. Hier lees je de antwoorden op vijf vragen die je wat wijzer zullen maken over wat je van de serie kunt verwachten.

Waar gaat Costa!! over?


Net als in de originele film gaat Costa!! over zon, zee, strand, feesten en liefde. Ook speelt de film zich wederom af aan de Spaanse kust.

Ditmaal gaat de serie over de eigenaar van Costa, die ten onder gaat aan het immense succes van de club. Aangezien hij op retraite moet om bij te komen, is het aan de rest van het personeel om de club draaiende te houden.

Zien we bekende personages in de serie?


Een aantal personages uit de recente Costa!!-film komt terug in de serie. Roeland Fernhout zien we weer als Thomas, Sinan Eroglu als Kay, Lisa Zweerman als Esmee en Oscar Aerts als Mike. Ook zien we Katja Schuurman weer als Frida.

Wie spelen nog meer in de serie?


Naast de bekende personages doen er ook nieuwe gezichten mee. We zien onder andere Bo Maerten (F*ck de liefde) als Mila, Hamza Othman (Goede tijden, slechte tijden) als Fatih en actrice Jatou Sumbunu als Zoë.



Hoeveel afleveringen zijn er?


Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen, die naar verwachting in één keer te bekijken zijn op Netflix. Het is nog niet bekend uit hoeveel seizoenen de serie zal bestaan.

Wie moet deze serie gaan kijken?


Fans van de originele Costa!-film en serie moeten zeker gaan kijken, en mensen die de nieuwe Costa!!-film leuk vonden uiteraard. Maar de serie is ook een aanrader voor iedereen die zin heeft in een zomerse en romantische serie.

Costa!! de serie is vanaf 2 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Costa! is vergane glorie

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen