search
Nederlandse bioscoophit kijk je nu ook vanaf de bank: dit is waarom je 'Verliefd op Bali' moet kijken
Films / Specials

Nederlandse bioscoophit kijk je nu ook vanaf de bank: dit is waarom je 'Verliefd op Bali' moet kijken

Geniet thuis van de Nederlandse komedie Verliefd op Bali, geregisseerd door Johan Nijenhuis, met bekende Nederlandse acteurs.

Heb je zin in een avondje lachen met een Nederlandse komedie? Goed nieuws: Na het succes van Verliefd op Ibiza en Verliefd op Cuba kun je nu eindelijk ook thuis genieten van Verliefd op Bali.

Dit is de twintigste film die Johan Nijenhuis heeft geregisseerd. Nijenhuis, een gerenommeerde Nederlandse filmregisseur en producent, staat ook bekend om zijn werk aan films zoals Onze Jongens, Bennie Stout en Mannen van Mars.

Influencer Jenny


In de film staat influencer Jenny centraal. Wanneer de oma van Jenny overlijdt reist ze samen met haar moeder en zus naar het Indonesische eiland Bali om zo een een sponsordeal binnen te halen. Voor de zus Dewi betekent dit een ontdekkingstocht naar haar roots en voor moeder Cornelie de hoop haar dochters dichter bij elkaar te brengen.

In deze romantische komedie wordt het adembenemende Bali uitgebreid in beeld gebracht. Het verhaal neemt al snel een wending wanneer de hoofdpersonages op het eiland enkele knappe mannen ontmoeten.

Cast


De cast zal je niet onbekend voorkomen, met veel bekende Nederlandse sterren, waaronder Anouk Maas als influencer Jenny, Soy Kroon als haar vriendje, Wieteke van Dort als Jenny's oma, Tara Hetharia als Dewi, en Nadja Hüpscher als moeder Cornelie. Daarnaast spelen ook Jim Bakkum, Mingus Dagelet en Edwin Jonker een rol in de film.De komedie werd opgenomen op locaties zowel in Nederland als in Indonesië. Sinds 1 februari draait de film al in bioscopen. Niet alleen dat, maar de derde film in de Verliefd op-serie heeft zelfs een Gouden Film behaald. Deze Nederlandse prijs wordt toegekend wanneer een speelfilm in de bioscoop meer dan 100.000 bezoekers heeft getrokken.

Thuis
Ondanks dat de film momenteel nog in de bioscoop draait is het nu dus ook mogelijk de film thuis te bekijken via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Verliefd op Bali: helemaal mijn ding!

 • Jazeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, helaas

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen