search
Spierballenserie 'S.W.A.T.' is vanaf deze woensdag in zijn geheel te zien op Netflix
Series / Specials

Spierballenserie 'S.W.A.T.' is vanaf deze woensdag in zijn geheel te zien op Netflix

Fans van politieseries opgelet: 5 belangrijke dingen om te weten voordat je naar S.W.A.T. kijkt.

Fans van politieseries opgelet. Ben je van plan om S.W.A.T. te gaan kijken? Voordat je jezelf in deze spannende serie stort, zijn hier 5 belangrijke dingen om te weten voordat je gaat kijken.

Waar gaat de serie over?


S.W.A.T. volgt de avonturen van een Special Weapons and Tactics (S.W.A.T.)-team in Los Angeles. Ze worden geconfronteerd met gevaarlijke situaties, van gijzelingen tot terroristische dreigingen, en moeten alles op alles zetten om de stad veilig te houden.

Waar is de serie op gebaseerd?


Het is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 2003 en de gelijknamige serie uit 1970, maar is zelf geen directe adaptatie. Het neemt het concept en de essentie van het S.W.A.T.-team over, maar creëert zijn eigen verhalen en personages. Voor fans van een andere politieserie The Shield is het ook interessant te benoemen dat doordat de showrunner van die serie ook de showrunner van S.W.A.T. is, dat deze twee series in hetzelfde universum plaatsvinden.

Wie spelen er in de serie?


Shemar Moore speelt Daniel "Hondo" Harrelson, de charismatische leider van het S.W.A.T.-team. Alex Russell als Jim Street, een jonge en gedreven agent die zich wil bewijzen. Lina Esco als Christina "Chris" Alonso, een doortastende en moedige S.W.A.T.-officier. Je zou Shemar Moore kunnen herkennen van zijn rol als Derek Morgan in Criminal Minds, Alex Russell van zijn optredens in films als Chronicle en Carrie, en Lina Esco van haar rol in de film Free the Nipple.

Voor wie is deze serie?


deze serie is voor liefhebbers van actie, spanning en politiedrama's. Als je houdt van snelle wendingen, intense actiescènes en intrigerende personages, dan is deze serie zeker iets voor jou. Natuurlijk zullen fans van The Shield en de eerdere gelijknamige film ook deze serie zeker kunnen waarderen.

Is de serie te bingen?


Met de 8 seizoenen die beschikbaar zijn om te streamen, kun je S.W.A.T. zeker bingen. Elke aflevering duurt ongeveer 40-45 minuten, dus heb je bijna 2 volle dagen aan kijkplezier.S.W.A.T. is te zien op Netflix vanaf woensdag 1 mei.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: S.W.A.T. is een bijzonder gave actieserie!

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen