search
Nieuwe miniserie op Netflix kan hoge ogen gaan gooien: Jeff Daniels als krachtige zakenman
Series / Nieuws

Nieuwe miniserie op Netflix kan hoge ogen gaan gooien: Jeff Daniels als krachtige zakenman

Bekijk eerst deze vijf vragen voordat je de langverwachte serie "A Man in Full" op Netflix gaat kijken.

Netflix brengt binnenkort de langverwachte serie A Man in Full uit, en voordat je gaat kijken, zijn hier vijf vragen die je beantwoord moet hebben.

Waar gaat de serie over?


A Man in Full draait om de val van machtige vastgoedmagnaat Charlie Croker, wiens imperium wordt bedreigd door een plotselinge faillissement, belangenconflicten en vijanden die genieten van zijn ondergang. De serie belicht de wereld van politiek en zaken, waarin machtige figuren worstelen met hun eigen ego's en de realiteit van hun situatie.

Waar is de serie op gebaseerd?


Enthousiaste lezers herkennen de serie mogelijk van de bestsellerroman van Tom Wolfe uit 1998, met dezelfde naam. Het verhaal speelt zich af in Atlanta, Georgia, te midden van een mix van rassen, welvaart en politieke intriges.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages zijn Jeff Daniels als Charlie Croker, die je wellicht kent van de soortgelijke serie The Newsroom. Diane Lane, bekend van onder andere Man of Steel speelt Martha, Charlie's ex-vrouw die opkomt uit zijn schaduw terwijl zijn imperium begint te wankelen. Lucy Liu, bekend van onder andere Charlie's Angels als de oprichter van een schoonheidsbedrijf. Andere opmerkelijke castleden zijn onder meer Tom Pelphrey, Jerrika Hinton, en William Jackson Harper.

Voor wie is deze serie?


De serie zal aantrekkelijk zijn voor liefhebbers van complexe politieke drama's en verhaallijnen. Het belooft een meeslepende kijkervaring te bieden voor kijkers die houden van intriges, machtsspelletjes en karakterontwikkeling. Als je net het laatste seizoen van Succession hebt gekeken, dan is deze serie een goede opvolger.

Is de serie te bingen?


Ja, A Man in Full is een miniserie met in totaal zes afleveringen van elk een uur. Het zou dus mogelijk zijn om de hele serie in één zit te bekijken, met een totale kijktijd van ongeveer zes uur.De serie is vanaf woensdag 1 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Jeff Daniels is ondergewaardeerd in Hollywood

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen