search
Nieuwste HBO Max-film met compleet geobserdeerde Isabela Merced deze week in première
Films / Specials

Nieuwste HBO Max-film met compleet geobserdeerde Isabela Merced deze week in première

De langverwachte verfilming van John Green's New York Times bestseller Turtles All the Way Down komt eraan!

Het langverwachte moment voor fans van John Green is eindelijk aangebroken: de verfilming van zijn New York Times bestseller Turtles All the Way Down komt eraan! Lees deze vijf vragen door voordat je de nieuwe film op HBO Max bekijkt:

Waar gaat de film over?


Turtles All the Way Down volgt het verhaal van Aza Holmes, een 17-jarige studente die kampt met obsessief-compulsieve stoornis (OCS). Terwijl ze probeert een vermist persoon te vinden, worstelt ze met het vinden van een balans tussen het zijn van een goede dochter, student en vriendin, terwijl ze vecht tegen opdringerige gedachten en neigingen.

Waar is de film op gebaseerd?


Het is gebaseerd op het gelijknamige boek van John Green, dat in 2017 een directe hit en een New York Times bestseller werd.

Wie spelen er in de film?


De drie hoofdpersonages zijn Isabela Merced als Aza Holmes, bekend van haar rollen in Dora and the Lost City of Gold, Felix Mallard als Davis Pickett Jr., bekend van zijn rol in Ginny and Georgia Cree Cicchino als Daisy, een Nickelodeon-ster uit Game Shakers.

Voor wie is deze film?


Turtles All the Way Down is bedoeld voor een breed publiek, maar vooral voor fans van het werk van John Green en liefhebbers van verhalen die diep ingaan op mentale gezondheidsthema's, zoals OCS.Is de film trouw aan het boek?


Op dit moment is er nog weinig duidelijk over hoe trouw de film aan het boek is gebleven. De enige duidelijk verandering die wel is vermeld, is dat de leeftijd van het personage Aza is aangepast van 16 (in het boek) naar 17 in de film. Maar met de schrijver van het boek John Green als Executive Producer is er een hoge verwachting dat de film trouw blijft aan de essentie van het boek.

Turtles All the Way Down is vanaf 2 mei te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Isabela Merced is een topactrice

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen