search
Netflix-serie met prachtige Turkse actrice moet je hart gaan veroveren
Series / Nieuws

Netflix-serie met prachtige Turkse actrice moet je hart gaan veroveren

Turkse serie "Thank You, Next" op Netflix: over dating, vriendschap en zelfontdekking in de moderne wereld.

Op 9 mei komt de nieuwe Turkse serie Thank You, Next op Netflix uit. Lees om meer te weten te komen over de serie de volgende vijf vragen:

Waar gaat de serie over?


Thank You, Next volgt het verhaal van Leyla Taylan, een succesvolle advocate die na een pijnlijke breuk zichzelf opnieuw moet uitvinden in de moderne datingwereld. Met de onvoorwaardelijke steun van haar beste vrienden stapt ze in een avontuur vol romantiek, uitdagingen en zelfreflectie.

Wat voor andere Turkse series zijn er nog op Netflix te streamen?


Naast Thank You, Next biedt Netflix een scala aan andere Turkse series, waaronder As the Crow Flies, Who Were We Running From en Kübra. Deze series bieden een breed scala aan genres en verhalen, en zijn allemaal beschikbaar om te streamen op het platform.

Wie spelen er in de serie?


In de serie schitteren Serenay Sarikaya als Leyla Taylan, Metin Akdülger als Şeyyaz, en Hakan Kurtaş als Cem Murathan. Sarikaya is bekend van haar eerdere rollen in succesvolle Turkse series, zoals Lale Devri, Medcezir (een Turkse remake van The O.C.) en Medcezir.

Voor wie is deze serie?


De serie richt zich op een breed publiek, vooral op liefhebbers van romantische drama's en intriges. Ook kijkers die geïnteresseerd zijn in verhalen over zelfontdekking en vriendschap zullen zich aangetrokken voelen tot Thank You, Next. Uiteraard is de serie, hoewel bedoeld voor een breed publiek, vooral uitermate interessant voor een Turks publiek.

Is de serie te bingen?


Thank You, Next bestaat uit één seizoen met een nog onbekend aantal afleveringen. Goed nieuws voor liefhebbers van de serie is dat bekend is dat deze wel een tweede seizoen gaat krijgen.



De serie is vanaf 9 mei te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lijkt jou deze nieuwe Netflix-serie een aanrader?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen