search
Stevige slasher 'Pretty Little Liars' krijgt tweede seizoen: dit moet je weten
Series / Specials

Stevige slasher 'Pretty Little Liars' krijgt tweede seizoen: dit moet je weten

'Pretty Little Liars: Original Sin' gaat binnenkort verder met een tweede seizoen.

Goed nieuws voor fans van Pretty Little Liars: de spin-off Pretty Little Liars: Original Sin krijgt een tweede seizoen. Weet je nog niet zeker of deze serie iets voor jou is? Lees dan het antwoord op deze vijf belangrijke vragen.

Waar gaat de serie over?


Pretty Little Liars: Original Sin gaat over een groep van vijf tienermeiden die wonen in Millwood, Pennsylvania. Allemaal ontvangen ze cryptische berichtjes van een mysterieuze anonieme persoon die zichzelf A noemt.

A beweert in de berichten dat de moeders van de vijf meiden verantwoordelijk zijn voor een moord die plaatsvond in 1999. De meiden besluiten een team te vormen om uit te vinden wie A is.

Is het een vervolg op Pretty Little Liars?


Original Sin speelt zich af in hetzelfde universum als het originele Pretty Little Liars, maar 20 jaar later. Ook speelt de serie zich af in Millwood in plaats van Rosewood. Wel worden de personages in beide series gestalkt door de mysterieuze A. En volgens de makers van Original Sin hebben de series meer connecties dan je zou denken.

Zien we bekende gezichten in de serie?


Er spelen in de serie geen acteurs die je kunt kennen uit de originele Pretty Little Liars. Wel zien we een aantal acteurs die bekend zijn uit andere films en series, waaronder Bailee Madison (Bridge to Terabithia, Once Upon a Time) als Imogen Adams, en Lea Salonga (Aladdin, Mulan) als Elodie Honrada.



Wat kan ik verwachten in seizoen 2?


Seizoen 2 van de serie heeft de titel Pretty Little Liars: Summer School, dus het lijkt waarschijnlijk dat de serie zich tijdens zomerschool afspeelt. Verder is er nog weinig bekend over wat er in het seizoen gaat gebeuren.

Moet ik deze serie gaan kijken?


Fans van stevige slashers moeten deze serie zeker gaan kijken. Maar ook als je houdt van een tienerdrama met horrorelementen, zoals de originele Pretty Little Liars, is deze serie een aanrader.

Bekijk Pretty Little Liars: Summer School vanaf 9 mei op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Pretty Little Liars: ben jij fan?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen