search
'The Boys' seizoen 4 trailer met Jeffrey Dean Morgan belooft een epische en meedogenloze strijd
Series / Trailer

'The Boys' seizoen 4 trailer met Jeffrey Dean Morgan belooft een epische en meedogenloze strijd

De verkiezingstour van Homelander blijkt duidelijk niet het belangrijkste gevecht.

In de afgelopen seizoenen nam Homelanders (Antony Starr) grootheidswaan alleen maar toe. Aangezien het hier duidelijk om een zwaardere kwestie gaat dan gouden sneakers moeten er knopen doorgehakt worden.

De nieuwste trailer is nu op X/Twitter te bekijken en het belooft, vrij letterlijk, weer een spetterend seizoen te worden. Ook wordt er een tipje van de sluier opgelicht over Jeffrey Dean Morgans rol.

Schepje bovenop


Op dit moment is nog steeds niet bekend welk personage Morgan gaat spelen. We zien dit personage in gesprek met Billy, waarbij de laatste wordt aangespoord tot actie. "We hebben iemand nodig zoals jij, voordat we allemaal in kampen worden gestopt".

Homelander is vast van plan om voor 'de goede zaak' een aantal lelijke dingen te doen, maar Billy (Karl Urban) ziet dat toch anders. De trailer maakt duidelijk dat de makers er nog een schepje bovenop gedaan hebben wat de satire betreft.

Allesbehalve saai


De strijd gaat niet om de gunst van de kiezer, maar tussen twee supes die elk hun eigen fractie hebben verzameld. Seizoen 4 van The Boys belooft hiermee allesbehalve saai te worden.Seizoen 4 van The Boys is vanaf 13 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de drie seizoenen van The Boys en het seizoen van Gen V gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen